Vore ugeaviser kommer nu sammen med Effektivt Landbrug Weekend

Erik Hansen 05-01-2018 09:42:29
Abonnenter og kunder, som modtager LandbrugNord, LandbrugSyd, LandbrugFyn og LandbrugØst på adresse, får fra og med denne uge ugeavisen lørdag eller søndag sammen med Effektivt Landbrugs store weekendudgave. Dermed får også alle større landbrug fremover den lokale ugeavis i postkassen i weekenden.

Som noget nyt får alle Effektivt Landbrugs modtagere af weekendudgaven (alle landets landbrug med min. 90 ha eller 70 dyreenheder) nu også den lokale ugeavis fra L-Mediiehus - LandbrugNord, LandbrugSyd, LandbrugFyn eller LandbrugØst. Det samme gælder abonnenter, annoncører og øvrige modtagere, som hidtil har fået deres ugeavis leveret om fredagen sammen med Effektivt Landbrug Fredag.

Som bekendt har PostNord her fra nytår definitivt stoppet med at gå med aviser og reklametryksager. Derfor udbringes vore ugeaviser fremadrettet med FK Distributions bude. Modtagergruppen er derfor også ændret, ligesom modtagere, som har sagt nej tak til reklamer, ikke længere er sikre på at modtage vor ugeavis.

LandbrugNord, LandbrugSyd, LandbrugFyn og LandbrugØst udkommer fortsat torsdag/fredag, som det er sket siden overgangen til ny distributør i oktober.

Ligeledes vil ugeaviserne altid kunne læses fra og med lørdag morgen i ugen op til udgivelsen her på hjemmesiden.

Venlig hilsen
Redaktionen

 • - Bedste år siden 2001

  Efter at have gennemgået de første regnskaber, vurderer Agri Nord, at nordjyske mælke- og svineproducenter kommer ud af 2017 med rekordresultater. Især soholderne kan se frem til store plus på bundlinjen.

 • Trimmet til mere medvind

  Ved Fjerritslev glæder Stig Abildgaard sig over det bedste regnskab i hans tid på gården. Han vurderer dog, at der ligger meget mere til grund for succesen end gode salgspriser.

 • Cannabis-dyrkning

  - Reglerne under huden og status

 • Mindre prishop på vej fra maskinstationer

  Flere maskinstationer sætter nok priserne lidt op efter at have holdt dem i ro i flere år og haft indtægtstab på det våde 2017, skønner formanden for DM&E, Søren Ulrik Sørensen.

 • Rapsprisen forsøger at finde en ny bund

  Man kan efterhånden tale om et decideret nedbrud i den europæiske rapspris, der siden november måned har været inde i det, der nærmest kan betegnes som frit fald. Lige nu forsøger rapsprisen dog på at finde sig en ny bund.

 • Masser af korn på verdensmarkedet

  Som beskrevet i går var der tale om en overraskende nedskrivning af den amerikanske sojaproduktion, hvilket giver lidt tiltrængt prisstøtte til de olierelaterede afgrøder. Derimod viste månedsrapporten fra USDA en overraskende god forsyningssituation for korn.

 • De globale fødevarepriser falder

  Opgørelser, som FN's fødevare- og landbrugsorganisation, FAO, netop har offentliggjort, viser at de globale fødevarepriser falder

 • Hvedeprisen banker atter hovedet mod afgørende prisloft

  Fredag udkommer denne måneds USDA-rapport over den globale afgrødeforsyning. Forud for rapportens opgørelse er der overraskende styrke til europæisk hvedepris der lige nu banker mod et vigtigt modstandsniveau i opadgående retning.

 • Voldsomt skuffende aktivitet på eksportmarkedet for korn

  Den seneste opgørelse over handels­aktiviteten på eksportmarkedet viser en ekstremt skuffende handelsaktivitet med både majs og hvede hen over juledagene.

 • Hvedeprisen revancherer to ugers nedtur på to dage

  Det så ikke for godt ud for hvedeprisen da handlen for europæisk hvede blev skudt i gang i det nye år. Men de mere prisstærke takter har atter indfundet sig til trods for en stærk euro og skuffende franske eksporttal.