Perfekt frøspiring i alle kulturer

Henning K. Andersen 20-04-2018 16:55:14
Takket være den vellykkede integration af præcisionsfræseboringsteknik i en standard pneumatisk såmaskine giver Pöttinger Aerosem den højeste driftsfleksibilitet og er i kontinuerlig drift i forårets plantesæson.
 
Arbejd med majs i dag, soya i morgen og korn dagen efter - Pöttinger Aerosem gør det muligt. Maskinen er meget værdsat af de fagfolk, der brugerden. Jordbærere er imponerede over, hvor godt og hvor nemt systemet fungerer, og ud over fordelene ved at kunne håndtere en så bred vifte af afgrøder, kan den også understøtte perfekt frøspiring.
 
PCS og IDS: Flere internationale prisbelønnede teknologier
Der er to af disse.
PCS (Precision Combi Seeding)
Boret er forsynet med op til ti præcisionsskinner til en rækkeafstand på 37,5 cm eller 75 cm, eller kun 12,5 cm på AEROSEM ADD. Ved anvendelse af standardmålesystemet med en fordelerhovedtilsætning kan der påføres gødning mellem frørækkerne. Græsfrø kan også bores samtidigt, kombineret med individuel frøboring, for at sikre optimal erosionsbeskyttelse. Med DUPLEX SEED plantes ensilage og majs majs i dobbelt rækker. Udover at øge udbyttet øger det også udgangen under boring takket være den højere kørehastighed. Som et resultat er DUPLEX SEED et rigtigt økonomisk alternativ til konventionel præcisionsfræsboring.
IDS (Intelligent Distributorsystem):
IDS er et unikt system verden over, der garanterer en ensartet strøm af frø til hver række, hvilket sparer frømaterialeforbrug. Den unikke distributør hoved med integreret dobbelt væg rør system til intern korn afkast af kørespor er en garanti for, at med korn og små frø cross distributions- værdier kan måles præcist - især i rækkerne ved siden køresporene - at sikre, at frø tæthed ophold konstant.
Et stort antal perfekte coultersystemer garanterer præcis placering ved frø ofte. Maskinen er tilgængelig med 3 rækker Suffolk coulters, en enkelt række eller med dobbelt-disk coulters. Suffolk coulters er egnede til let jord med lave niveauer af organisk materiale. Et coulter-tryk på op til 55 lbs / 25 kg kan påføres Suffolk coulters og single-disc coulters. 
Afhængigt af typen af frø kan målehjulene udveksles hurtigt og nemt.
 
 • Forsøg skal afklare om placeret gylle kan erstatte fosfor

  Lemvigegnens Landboforening og Staby-Rønbjerg Maskinstation har sat gang i et storskala fosforforsøg i majs nær Struer. Her vil de undersøge, om placeret gylle kan erstatte fosfor i startgødning til majs ved reduceret jordbehandling.

 • Danish Crown er »et langt, sejt træk« fra at nå afregningsmål for 2021

  DC har forbedret både indtjeningen og konkurrenceevnen i halvårsperioden 2017/18. Men det går stadigvæk langsommere fremad end forventet.

 • Operationel leasing passer perfekt til nogle

  TBS Maskinpower er en af de maskinforretninger, der tilbyder operationel leasing på flere og flere produkter. Seneste skud på stammen er Katana-finsnittere.

 • Kraftig stigning til amerikanske svinepriser

  Kan vi tage den amerikanske svinepris som en indikator for, hvad svineprisen skal her i Europa hen over sommermånederne, så ser det prispositivt ud. Handelskrigen mellem Kina og USA ser ud til at gå i sig selv og det gavner lige nu den amerikanske svinepris der stryger i vejret.

 • Nu rykker såning og hvedekvalitet i USA

  Efter en mildest talt træg start på såningssæsonen for hvede i USA har vejret nu ændret sig i en mere positiv retning for de amerikanske hvedeproducenter. Det har resulteret i en overraskende fremgang i ikke kun såning af hvede, men også i den amerikanske hvedekvalitet.

 • Sojaskrå tæt på nyt stort og langsigtet købssignal

  I sidste uge var prisen for sojaskrå på afgrødebørsen i Chicago oppe og teste det vigtige modstandsniveau i opadgående retning ved 350 dollar pr. short ton. Testen er i første omgang blevet afvist, men som det fremgår nedenfor, så signalerer de tekniske indikatorer, at der fortsat er tiltagende styrketegn i opadgående retning, og at et brud i opadgående retning kan være nært forestående.

 • De globale fødevarepriser falder

  Opgørelser, som FN's fødevare- og landbrugsorganisation, FAO, netop har offentliggjort, viser at de globale fødevarepriser falder

 • Hvedeprisen banker atter hovedet mod afgørende prisloft

  Fredag udkommer denne måneds USDA-rapport over den globale afgrødeforsyning. Forud for rapportens opgørelse er der overraskende styrke til europæisk hvedepris der lige nu banker mod et vigtigt modstandsniveau i opadgående retning.

 • Voldsomt skuffende aktivitet på eksportmarkedet for korn

  Den seneste opgørelse over handels­aktiviteten på eksportmarkedet viser en ekstremt skuffende handelsaktivitet med både majs og hvede hen over juledagene.

 • Hvedeprisen revancherer to ugers nedtur på to dage

  Det så ikke for godt ud for hvedeprisen da handlen for europæisk hvede blev skudt i gang i det nye år. Men de mere prisstærke takter har atter indfundet sig til trods for en stærk euro og skuffende franske eksporttal.

Digitale brochurer

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

SAMSON AGROLIZE har stor succes med at sælge PG II gyllevognsserien fra SAMSON AGRO. Det er en højkvalitets gyllevognsserie, der er udviklet til den professionelle bruger, og som udmærker sig ved at have en meget høj kapacitet, effektivitet, holdbarhed og driftssikkerhed. Den er udviklet i samarbejde med brugerne og har derfor en meget veludviklet optionsliste.

Bakkegård A/S er din professionelle serviceleverandør inden for affald og organisk materiale. Vi tilbyder alt fra neddeling af træ og affald til sortering af kompost og udlejning af maskiner

Se flere brochurer