VIND en spreder fra Sweepline

Vær med i konkurrencen om:

  • Professionel spreder model P300 med kapacitet på 270 liter.
  • Sprederadius er 8 - 14 meter, fire vinger på spredehoved samt forstærket gearbox.
  • Sprederen er velegnet til gødning, salt og sand, og kræver minimum 20 HK.

Sweepline har et bredt program indenfor gødningsspredere i høj kvalitet til såvel hobby som professionelle. Virksomheden bygger specialmaskiner til industrien og er samtidig leveringsdygtig i saltspredere, fejekoste, slagleklipper, brakpudsere, fræsere m.m.  

Præmien har en værdi  af 7.200 kr. inkl. moms og er sponseret af Sweepline

Svar på nedenstående spørgsmål for at deltage:

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er torsdag den 22. marts 2018. Vinderen får direkte besked og offentliggøres i LandbrugNord – LandbrugSyd – LandbrugFyn - LandbrugØst i uge 14, samt på vores mediers hjemmesider og på Facebook

Månedskonkurrencen er en landsdækkende konkurrence, der kører sideløbende i LandbrugNord – LandbrugSyd – LandbrugFyn - LandbrugØst.

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer