Vind en trailersprøjte fra Schaumann Sprayers

Vær med i konkurrencen om:

  • Garden 75 - robust trailer sprøjte med 80 liters sprøjte tank og 2 m sprøjtebom.
  • Elektronisk tænd/sluk 12V.
  • Varmegalvaniseret stål ramme og bom.
  • Reguleringsventil med manometer.

Schaumann Sprayers fremstiller alle former for tågesprøjter, liftsprøjter, have/parksprøjter m.m. – og udfører alt i service. Schaumann Sprayers har også salg af pumper fittings m.m.

Præmien har en værdi  af 6.220 kr. inkl. moms og er sponseret af Schaumann Sprayers 

Svar på nedenstående spørgsmål for at deltage:

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er mandag den 23. April 2018. Vinderen får direkte besked og offentliggøres i LandbrugNord – LandbrugSyd – LandbrugFyn - LandbrugØst i uge 18, samt på vores mediers hjemmesider og på Facebook

Månedskonkurrencen er en landsdækkende konkurrence, der kører sideløbende i LandbrugNord – LandbrugSyd – LandbrugFyn - LandbrugØst.

Digitale brochurer

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Til den professionelle bruger ved stat, amt, kommuner, kirkegårde, industri, parker, boligselskaber, golfbaner, forlystelsesparker og landbrug. Alle vogne og tankvogne er varmgalvaniseret. Spar tid og penge med Solus professionelle produkter, der kan komme hvor store og tunge maskiner ikke kan. Dansk kvalitet, robust solidt dansk håndværk der er produceret i Danmark. Vi har det DU skal bruge!

Perstrup Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Byggebjerg Beton, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Perstrup Beton Industri beskæftiger pt. ca. 100 medarbejdere. Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Yderligere producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Vækstaktuelt er vores landbrugsmagasin. I denne udgave kan du læse om præcisionsgødskning og mange andre spændende emner.

Se flere brochurer