bannerPos

Energivenligt åbent hus hos Urhøj

Normalt sidder de ikke stille hos Urhøj, men alligevel lykkedes det at få indehaver Tom Johansen til at sidde et kort øjeblik på et af de solide afkalkningsanlæg, som vinder mere og mere indpas – også i private hjem.

Henrik Sieben

Journalist
15-08-2018 08:00
Urhøj holder åbent hus med fokus på alt energivenligt – fra varmepumper til flisfyr, afkalkningsanlæg og hybridbiler.

Der bliver mulighed for at se og høre om alt fra alternativ energi til boligen i form af flisfyr og varmepumper til afkalkningsanlæg og hybridbiler, når Urhøj lørdag den 1. september klokken 11 til 15 holder åbent hus i Gørlev, og det glæder indehaver Tom Johansen sig til.

- Mange af vores kunder ser jeg ikke i løbet af året. De ringer og bestiller et arbejde, og jeg taler med dem i telefonen, mens det ofte er nogle af mine ansatte, der kommer ud til kunden og udfører arbejdet. Med et åbent hus får såvel nuværende som potentielle kunder og jeg muligheden for at hilse gensidigt på hinanden, fortæller Tom Johansen.

Videre fremhæver Tom Johansen, at man på åbent hus-dagen har en oplagt mulighed for at se de mange gode tilbud i virkeligheden – og ikke kun på nettet, ligesom man kan møde nogle af de mange leverandører til Urhøj.

- Mange af vores samarbejdspartnere og leverandører vil være her som udstillere, og dem får vi også mulighed for at få en god snak med. Det når vi sjældent i hverdagen.

Læs mere om åbent hus hos Urhøj i LandbrugØst nummer 33 2018.

 

Ukrudtsplante kan true dyrkningen af majs

EU-støttede markforsøg hjælper til at dæmme op for ukrudtsplanten hanespore, der truer med at vokse majsplanter over hovedet.

Styrelse vil gerne se nærmere på Gefions nye tal om Karrebæk Fjord

Den sjællandske landboforening Gefion har fundet rester i vandet af det miljøfarlige stof TBT, som ligger 850 procent over grænseværdien i det område, hvor der er blevet dumpet i fjorden. Miljøstyrelsen forstår undren.

En containerløsning som passer sig selv

Et ETA-fyr sørger for at 30.000 smågrise årligt kan holde varmen. Vigtigst for landmanden selv er, at fyret passer sig selv, at olie er fortid og, at han kan bruge egenproduceret flis og restprodukter fra planteproduktionen.

Slamdumpning i Karrebæk Fjord havde betydning for miljø

Den sjællandske landboforening Gefion har i Karrebæk Fjord på Østsjælland målt høje koncentrationer af det miljøfarlige stof TBT, som var 850 procent over grænseværdien. Dermed kan det ikke passe, at der blot var tale om rent sand, som blev bypasset i fjorden som følge af rensning af sejlrende. Det sagde Miljøstyrelsen ellers for et halvt år siden.

Greenpeace-aktivist: - Det er ikke direkte mod Kjær Knudsen

Greenpeace-aktion på Vanløsegård på Midtsjælland handlede om at reducere svineproduktionen og få forskning på kemikalierne i svineproduktionen.

Efter ulovlig aktion - Landmænd tages som gidsler af en organisation, der føler sig hævet over loven

Greenpeaces opførsel hører ikke hjemme i en retsstat, lyder det fra L&F. Danske Svineproducenter mener, at politiet må tage sig af aktivisterne.

Greenpeace-aktion mod familien Kjær Knudsens svinelandbrug

- Vi driver et stort landbrug med store stalde. Men det er netop årsagen til, at vi siden 2008 løbende har kunnet investere i den mest moderne miljøteknologi på vores landbrug, siger Kim Kjær Knudsen. 17 aktivister invaderede tirsdag morgen familiens ejendom. Greenpeace-talsmand forsvarer aktionen.

Landmand og jæger: - Kronvildt ødelægger for mange penge

Landmand og jagtformand mener, at Vildtforvaltningsrådet er ude af trit med virkeligheden omkring bestanden af blandt andet kronvildt.

Jæger-kritik bliver afvist

- Vi følger regionale anvisninger, siger formanden for Vildtforvaltningsrådet.

Pulje til skovrejsning er skrumpet med 30 millioner kroner

Der er kun fem millioner kroner tilbage i en støttepulje til privat skovrejsning i 2020. Staten må op på beatet og tilføre flere midler, siger viceformand i Landbrug & Fødevarer, Thor Gunnar Kofoed.
Side 1 af 38 (759 artikler)Prev1234567363738Next