bannerPos

Energivenligt åbent hus hos Urhøj

Normalt sidder de ikke stille hos Urhøj, men alligevel lykkedes det at få indehaver Tom Johansen til at sidde et kort øjeblik på et af de solide afkalkningsanlæg, som vinder mere og mere indpas – også i private hjem.

Tekst og foto: Henrik Sieben

Journalist
15-08-2018 08:00
Urhøj holder åbent hus med fokus på alt energivenligt – fra varmepumper til flisfyr, afkalkningsanlæg og hybridbiler.

Der bliver mulighed for at se og høre om alt fra alternativ energi til boligen i form af flisfyr og varmepumper til afkalkningsanlæg og hybridbiler, når Urhøj lørdag den 1. september klokken 11 til 15 holder åbent hus i Gørlev, og det glæder indehaver Tom Johansen sig til.

- Mange af vores kunder ser jeg ikke i løbet af året. De ringer og bestiller et arbejde, og jeg taler med dem i telefonen, mens det ofte er nogle af mine ansatte, der kommer ud til kunden og udfører arbejdet. Med et åbent hus får såvel nuværende som potentielle kunder og jeg muligheden for at hilse gensidigt på hinanden, fortæller Tom Johansen.

Videre fremhæver Tom Johansen, at man på åbent hus-dagen har en oplagt mulighed for at se de mange gode tilbud i virkeligheden – og ikke kun på nettet, ligesom man kan møde nogle af de mange leverandører til Urhøj.

- Mange af vores samarbejdspartnere og leverandører vil være her som udstillere, og dem får vi også mulighed for at få en god snak med. Det når vi sjældent i hverdagen.

Læs mere om åbent hus hos Urhøj i LandbrugØst nummer 33 2018.

 

0

Aktiv ungdomsorganisation i fremgang på flere fronter

LandboUngdom er en aktiv organisation med fremgang, der senest er gået med i et nyt nordisk netværk for unge på landet.

40.000 arter på plads i Naturbasen

På Danmarks største vidensbank med national flora og fauna sætter amatører og eksperter hinanden stævne og indsamler unik viden.

Læssemaskiner til ethvert formål

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

Rust virksomheden til den næste krise

Søren Pilegaard, virksomhedsrådgiver i VKST, kommer med råd til at ruste sin virksomhed i en usikker fremtid.

Husk forsikringen – inden skaden sker

Udføres landbrugsarbejde for andre, bør det overvejes at udvide ansvarsforsikringen.

Väderstad med nyt stophjul til såmaskine

For at øge såpræcisionen yderligere lancerer Väderstad et nyt stophjul til deres rækkesåmaskiner.

Koldsøs innovative miniplov er optimeret og klar

Fredag den 31. juli viser Koldsø Smede og Maskinservice den 100 procent klargjorte miniplov med to såaggregater frem ved en sådemonstration i Vestsjælland.

To måneder mere til vandrådsarbejdet

Miljø- og Fødevareministeriet har lyttet til ønsket om at flytte fristen for vandrådsarbejdet, som med udsættelsen er den 22. november.

Danish Crown leverer sit bedste halvårsregnskab

Halvårs-omsætningen i Danish Crown er med 32 milliarder kroner 18 procent større end sidste år, og nettoresultatet er øget med 46 procent til 1,4 milliarder kroner.

Subaru går efter landkunder

Permanent firhjulstræk er et slagnummer for den japanske bilproducent, der har lanceret en ny version af sin XV-model.
Side 1 af 60 (1185 artikler)Prev1234567585960Next