bannerPos

Stor forårsdag i Bårse

Forårsdagen i DLG’s Land & Fritid-butik i Bårse blev som altid et stort tilløbsstykke.

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
16-04-2018 08:29
Som altid stort rykind, da DLG’s Land & Fritid-butik i Bårse inviterede til Forårsdag.

Gennem over 10 år har DLG’s Land & Fritid-butik i Bårse mellem Næstved og Præstø markeret foråret med en særlig Forårsdag, som altid er et stort tilløbsstykke.
Meget passende har det ofte været i skønt forårsvejr, og sådan var det også i 2018-udgaven, hvor 1.300-1.400 besøgende nød den sydsjællandske Forårsdag i Bårse, der på mange fronter forløb som den plejer.
Der var traditionen tro således en række udstillere på besøg, forskellige aktiviteter på pladsen foran butikken og ikke mindst en masse ekstra gode tilbud, som mange kunder også benyttede sig af.
At der så tilmed serveres kaffe og morgenbrød i caféen, og der også bydes på gratis pølser samt øl/vand i pølsevognen er som den berømte prik over i’et, der altid kan tiltrække folk i alle aldersgrupper.
Om knap et halvt år venter en gentagelse. Land & Fritid-butikken har nemlig også en »efterårsversion« af Forårsdagen. Den kaldes Høstfest og finder sted omkring 1. oktober.

 

0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next