bannerPos

Der kommer mange nye udstillere i Hjørring

I år vil man på maskin- og erhvervsudstillingen kunne opleve en lang række nye udstillere i Hjørring. Arkivfoto

Tenna Bang

Journalist
19-06-2019 19:15
Dyrskuet i Hjørring kan i år præsenterer en lang række nye udstillere.

På maskin- og erhvervsudstillingen fyldes 41.000 kvadratmeter med alt fra store mejetærskere, traktorer, vogne og sprøjter til robotklippere, motorsave og atv´ere. Men der er også rådgivningsvirksomheder, forsikringsselskaber, bilforhandlere og foderstofvirksomheder.

I år er langt over 20 virksomheder nye på skuet i Hjørring. Det gælder både virksomheder, som sælger produkter direkte til landbruget, men også virksomheder, som bare gerne vil i kontakt med skuets mange besøgende.

Ud over de mange maskiner rundt på standene vil man fredag klokken 17.30 kunne opleve veteranmaskiner i ringen.

Høsten kom godt i gang på Lolland

Overraskende højt udbytte, lød det fra Kim Monk Rasmussen, Hvidkilde og Bøllesminde, der var blandt de første til at høste vinterbyg.

Ny teknologi og hunde skal bekæmpe rotter

Med hundeførere og særligt udviklede digitale og giftfrie fælder melder HedeDanmark sig ind i kampen mod rotter og andre skadedyr.

Ny type afdækning til ensilagestakken

Silage Safe er navnet på et nyt system til afdækning af ensilagestakkene, der går udenom dæksider.

Daka Refood har sat biogasanlæg på standby

Daka Refood har indtil videre sat planerne om et biogasanlæg på Sjælland til madaffald på pause. Det skyldes ændringer i støtteordningerne til nye biogasanlæg.

Veganer modtager trusler efter ulovlig indtrængen

Veganerpartiets stifter, Henrik Vindfeldt, har modtaget trusler efter han ulovligt trængte ind i en svinestald på Falster.

Varm opstart på årets høst

Guldborgsund Agro I/S tog på en varm sommerdag tre nye Case IH Axial-Flow 9250 i brug ved høst af bakkesvingel.

Den grønne omstilling er på vej på græs

En mere intensiv produktion af kløvergræs kan hjælpe den grønne omstilling i landbruget på flere måder, viser resultater af ny forskning på Aarhus Universitet.

Søllested Maskinforretning kører videre uden John Deere

Torben Kepp Jensen, indehaver af Søllested Maskinforretning, oplyser, at virksomheden fortsætter uden John Deere-forhandlingen.

Høstmaskiner godkendt til kørsel

Myndighederne har netop givet dispensation til at køre med de landbrugsmaskiner på gummibælter, der står for høsten af ærter.

Bisonsti er åbnet på Bornholm

Søndag inviede den nye miljøminister Lea Wermelin (S) Bisonstien i Almindingen. Stien er en ud af fem nye vandreruter på Bornholm, der er blevet markeret, så det er nemt at finde rundt.
Side 1 af 33 (656 artikler)Prev1234567313233Next