bannerPos

Roskilde Dyrskue er nomineret til Bedste Børneevent 2018

Roskilde Dyrskue er igen nomineret til »Bedste Børnevent 2018«. Sidste år var Roskilde Dyrskue så heldige at vinde prisen.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
08-10-2018 13:23
Platformen Børn i Byen har igen i år nomineret Roskilde Dyrskue til »Bedste Børnevent 2018«. Sidste år var Roskilde Dyrskue så heldige at vinde prisen.

Rikke Neuenschwander, som er børne-eventkoordinator, har stået i spidsen for Roskilde Dyrskues børneoplevelser de sidste syv år:

- Vi er meget stolte af igen i år at være blandt de nominerede – og for sidste år at have vundet prisen. Vi kæmper hvert år for at skabe den bedste oplevelse af dansk landbrug for børn og deres familier. I år havde vi rekordmange skolebørn på besøg om fredagen, og vi er glade for at se at så mange børn fortsat er interesserede i landbruget og hvor maden kommer fra, siger Rikke Neuenschwaner.

Afstemningen, der udelukkende afgøres af børnefamilier og andre private stemmer, løber indtil 30. oktober 2018.

Næste år har Roskilde Dyrskue 50 års jubilæum på Dyrskuepladsen i Roskilde og det bliver fejret 31. maj til 2. juni 2019.

Roskilde Dyrskue havde besøg af 5.000 skolebørn og det samlede besøgstal var i år på 85.850.

0

Mange år kort afsluttet

Jørgen Petersen forlod posten som formand for Østdansk Landboformand med den korteste beretning i hans lange regeringstid.

SDK lancerer mobile høstlagre

S.D. Kjærsgaard A/S lancerer nyt tiltag, hvor containere med reservedele udstationeres på Sjælland og i Jylland med det formål at give landmænd hurtig adgang til reservedele og service i en travl høstperiode.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i det nye hovedsæde i Fredericia.

Forberedelse på ferien

Ledelsesrådgiver Jette Sandager påpeger, at en god ferie begynder med en god forberedelse af ferieperioden på bedriften.

Demokaravane havde sidste stop på Sjælland

Sjællænderne kunne på en mark ved Næstved for nylig opleve Kuhn-græsmaskiner i aktion.

Virusgulsot – en reel trussel i år?

I år er der brugt en del mere tid i nogle roemarker end de seneste år. Force-bejdsningen giver pludselig et behov for jævnligt at tjekke for skadedyr.

Godt helbred er vejen frem

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Kender du dine produktionsomkostninger pr. gris?

Ved faldende salgspriser er det vigtigt, man har lave produktionspriser, og det kan blandt andet ske gennem billigt foder.
Side 1 af 62 (1240 artikler)Prev1234567606162Next