bannerPos

Roskilde Dyrskue melder udsolgt på maskiner

Maskinaktiviteterne plejer at være et stort tilløbsstykke på Roskilde Dyrskue. Således også traktortrækket, her fra 2018. Arkivfoto: Jesper Hallgren

Tekst og foto: Henning K. Andersen

Journalist
22-02-2019 10:00
Maskinudstillingen på Roskilde Dyrskue 2019 er nu udsolgt, og udstillingen i jubilæumsåret bliver den største siden 1992.

Der skal fejres 50-års jubilæum på årets Roskilde Dyrskue, og samtidig kan det fejres, at maskinudstillingen i 2019 bliver den største i 27 år.

- Der har igen i år været stor interesse for maskinudstillingen, og det er vi selvfølgelig både meget glade for og stolte af. Årets udstilling bliver 55.561 m2, og det er den største siden 1992. Vi glæder os rigtig meget til at fejre jubilæet med alle vores dedikerede maskinudstillere og gæster – og vi kan godt love, at det bliver en fest, siger udstillingskoordinator Niels Mathiasen.

Han har oprettet en venteliste til interesserede maskinudstillere, som ikke nåede at få plads, og han opfordrer til, at man kontakter ham, hvis man ønsker at komme på listen. sss

Der er fortsat åbent for tilmelding til erhvervsudstilling og fødevareudstillingen Spisekammeret.

0

Mange år kort afsluttet

Jørgen Petersen forlod posten som formand for Østdansk Landboformand med den korteste beretning i hans lange regeringstid.

SDK lancerer mobile høstlagre

S.D. Kjærsgaard A/S lancerer nyt tiltag, hvor containere med reservedele udstationeres på Sjælland og i Jylland med det formål at give landmænd hurtig adgang til reservedele og service i en travl høstperiode.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i det nye hovedsæde i Fredericia.

Forberedelse på ferien

Ledelsesrådgiver Jette Sandager påpeger, at en god ferie begynder med en god forberedelse af ferieperioden på bedriften.

Demokaravane havde sidste stop på Sjælland

Sjællænderne kunne på en mark ved Næstved for nylig opleve Kuhn-græsmaskiner i aktion.

Virusgulsot – en reel trussel i år?

I år er der brugt en del mere tid i nogle roemarker end de seneste år. Force-bejdsningen giver pludselig et behov for jævnligt at tjekke for skadedyr.

Godt helbred er vejen frem

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Kender du dine produktionsomkostninger pr. gris?

Ved faldende salgspriser er det vigtigt, man har lave produktionspriser, og det kan blandt andet ske gennem billigt foder.
Side 1 af 62 (1240 artikler)Prev1234567606162Next