bannerPos

Kvindelig trio skal smitte med girlpower

De tre kvinder bag møderne »Kvindeliv på landet med succes« – fra venstre driftsøkonomikonsulent Tina Bjerregaard, jurist Jonna Munch og coach Tina Stentebjerg – lover deltagerne en aften med smittende girlpower.

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
22-10-2018 07:00
Agrovi er i november på banen med en ny møderække af »Kvindeliv på landet med succes«.
Tre nye møder fordelt i Ringsted, Holbæk og Hillerød skal give de sjællandske kvinder på landet mod på at påvirke deres egen og familiens fremtid.  Målet er større overskud og succes i livet, både som kvinde og i rollen samlever/ægtefælle til en landmand.
Det begyndte med et møde i foråret, men »Kvindeliv på landet med succes«, som blev holdt på Lolland-Falster, var så populært, at det nu gentages på Sjælland i november. Og deltagerne kan godt glæde sig til en aften med smittende girlpower, lover Agrovi.
Rådgivningsvirksomheden arrangerer sammen med coach Tina Stentebjerg de tre møder, som foregår tirsdag den 6., onsdag den 14. og torsdag den 22. november – først i Holbæk, så i Ringsted og til sidst i Hillerød.
 

Bekymringer og frustrationer

Modsat forrige generation, er kvinder på landet ofte udearbejdende og ikke helt så involveret i bedriften. Så selv om livsstilen, den friske luft og friheden på landet på mange punkter er berigende, kan der ind imellem alligevel være bekymringer og frustrationer.
Det ved de tre indlægsholdere – Tina Stentebjerg, Jonna Munch og Tina Bjerregaard – alt om. De er alle selv kvinder med rødderne solidt plantet i familielivet og landbrugserhvervet.
Tina Stentebjerg er uddannet coach og har sammen med sin mand et større landbrug, hun er mor til fire, og har prøvet på egen krop og sjæl, hvad udfordringerne ved at være kvinde på landet og at tage ansvar for egen succes betyder. 
Jonna Munch er jurist i Agrovi og har mange års erfaring med rådgivning i alle forhold omkring familiejura, mens Tina Bjerregaard er driftsøkonomikonsulent i Agrovi og ligeledes har erfaring i at drive selvstændig virksomhed i samarbejde med sin ægtefælle.
 
0

Maskinsælger fra Søllested med historisk jubilæum

Det er 50 år siden, at Christian Krogh fik sommerferiejob som fejedreng i Søllested Maskinforretning, hvor han stadig har sin daglige gang – siden 1975 i rollen som sælger.

- Med Roskilde Dyrskue havde vi haft alt for travlt

Selv uden Roskilde Dyrskue mangler man ikke just noget at lave i Kærsgaard VVS ved Fuglebjerg i det sydvestlige Sjælland.

DF-politiker kiggede på ålegræs

Landbrug & Fødevarer inviterede Dansk Folkepartis miljøordfører René Christensen med en tur ud i Karrebæk Fjord, hvor der er masser af ålegræs.

CAP-reformen ventes først i kraft fra 2023

Danske landmænd får nedsat deres grundbetaling fra i 2021, også selvom det trækker længere ud med aftalen om en ny programperiode for EU’s landbrugspolitik.

Juletræsproducenter med julelys i øjnene

Corona-krisen bevirker, at tre millioner tyskere ikke rejser væk i julen. Det giver de danske producenter julelys i øjnene, selv om de store tyske julemarkeder næppe afvikles i år.

Direktøren for det hele bygger og udvider kostaldene

Der er godt gang i byggeriet af nye kostalde flere steder i Østdanmark, og det er noget, man mærker til hos N.J. Totalbyg A/S.

Ny ferielov kræver en gennemgang af kontrakter

Den nye ferielov kan betyde, at ansættelseskontrakterne indeholder oplysninger, der ikke længere er korrekte, og det kan blive en dyr affære for arbejdsgiverne.

Fleksible kalvehytter og læskure

Hos Arnes Smedie har man udviklet og producerer nu egne kalvehytter, udebokse og læskure, hvor kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed er i højsædet.
Side 1 af 69 (1368 artikler)Prev1234567676869Next