bannerPos

Sund Jord 2020 (webinar)

06-10-2020 13:47:25

Få ekspertviden fra dette års Sund Jord direkte hjem i stuen, når Agrovi inviterer til at deltage i deres LIVE-webinar med dette års ekspertpanel.

  • Planteavlschef Hans Henrik Fredsted faciliterer webinaret og giver dine spørgsmål videre til eksperterne
  • Kristian Thorup er professor i afgrødevidenskab fra Københavns Universitet og vil fortælle om udvaskning af kvælstof, om risikoen for udvaskning af pesticider og ikke mindst, hvad dette betyder for dig som landmand.
  • Amir Kassam (Ph.d. og OBE) er professor på Fakulteter for Landbrug, Politik & Udvikling ved University of Reading, England, og vil fortælle om den seneste udvikling inden for Conservation Agriculture (Indlægget vil være tekstet på dansk)

Sund Jord 2020 afholdes i år i to dele; Du kan vælge en dag i marken, hvor du følges rundt med en mindre gruppe, og så kan du tilmelde dig Agrovis live-webinar her, hvor du fra computeren eller mobilen kan følge med, når ekspertene gennemgår resultater, ny viden og ikke mindst udviklingen inden for projektet “Grønne marker & Stærke rødder” (GMSR).

Når det handler om sund jord, så vil vi helst kun kratte lidt i overfladen, men til dette års Sund Jord-konference går vi endnu dybere ned i de faktorer, der er vigtige for at opretholde en frugtbar jord længere ud i fremtiden.

Tilmelding kan ske her.

Agrovi forbeholder sig ret til mindre ændringer i tidspunktet i forhold til oplægsholderne.

Sund Jord (i marken)

Dato(er): 26-10-2020