bannerPos

Tre hestedage i Gørlev

Der holdes igen i år hesteskue og kræmmermarked i Gørlev mellem Slagelse og Kalundborg. Arkivfoto

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
27-06-2018 07:00
I dagene 6.- 8. juli er der for 42. gang hesteskue og kræmmermarked i Gørlev i Vestsjælland.
Hvert år på denne årstid sætter mange hesteejere – sammen med deres heste – kurs mod Gørlev mellem Slagelse og Kalundborg.
Den vestsjællandske by har siden 1977 holdt hesteskue og kræmmermarked, og sådan bliver det selvfølgelig også i år, hvor arrangementet således foregår for 42. gang.
Det sker i år i dagene 6.- 8. juli, og til det traditionsrige skue, hvor der er tilmeldt omkring 60 hopper og vallakker, kan man vanen tro blandt andet opleve et stort hesteoptog, ringridning og hesteshows.
De tilmeldte heste og ponyer fordeler sig på racerne belgier, islændere, haflingere, knabstruppere, tinkere, shetlændere og new forrest. Gæsteracen i år er miniatureheste.
Udover de mange indslag med heste er der alle tre dage kræmmermarked og tivoli, og det omfangsrige program og mange aktiviteter tiltrækker år efter år mange mennesker.
 
0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next