bannerPos

Effektivt silobyggeri

Et nyt effektivt silobyggeri fra Almas Korn er klar til høst. Foto: Henning K. Andersen

Tekst og foto: Henning K. Andersen

Journalist
28-06-2019 10:23

Der var pølser på grillen og skønt sommervejr, da Almas Korn viste et nyt kornsilobyggeri frem uden for Korsør. Her har selskabet på vegne af Espe Gods på blot tre måneder klargjort et siloprojekt, hvor tre siloer med en kapacitet på 2.400 tons nu er klar til at tage sig af godsets høst.

- Der har været et godt samarbejde med kunden. Vi startede med at invitere kunden ud for at se et referenceanlæg, så kunden kunne se, hvad vi ellers har lavet og få idéer til det her anlæg, siger Jacob Koch fra Almas Korn, der har været leder af projektet med det nye anlæg, der ikke er som alle mulige andre.

- Det, der gør det specielt, er, at vi har installeret en grainpumpløsning, hvor man transportmæssigt holder kornet i samme lukkede anlæg, så det er en stor kæde, der trækker kornet fra bunden til toppen af siloerne, forklarer Jacob Koch.

0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next