bannerPos

Mange valfartede til jubilæum i Slagelse

I et hjørne af »festlokalet« var der mejetærsker og traktorer, som tydeligt viste udviklingen gennem årene. Foto: Jørn Jervelund

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
11-05-2019 09:48
Besøgende fra hele landet var med til at fejre 25-års jubilæum i Slagelse Maskinforretning.

Slagelse Maskinforretning kunne for nylig fejre 25-års jubilæum, og det blev markeret med en reception i lokalerne på Skovsødalen i udkanten af Slagelse, hvor den vestsjællandske maskinforretning har haft base gennem alle årene.

Jubilæumsreceptionen blev et stort tilløbsstykke, og der var besøgende fra hele landet i »festlokalet«, hvor der hele eftermiddagen var hyggelig og afslappet stemning.

Der var både vådt og tørt til de mange fremmødte, som i det ene hjørne blandt andet også kunne nyde New Hollands 100-års jubilæumstraktor med en særlig lakering, der var specielt indkøbt til lejligheden.

Gammel Fiat-traktor 

I et interview i LandbrugØst op til jubilæet kom de to indehavere af Slagelse Maskinforretning, direktør Torben Nielsen og salgschef Niels Lauritzen, blandt andet ind på den enorme udvikling, der har været inden for maskinerne.

Til jubilæumsreceptionen var udviklingen også let at se i »historisk maskinhjørne«, hvor de fremmødte kunne se en gammel Fiat-traktor ved siden af en flot, ny New Holland-traktor.

Netop New Holland fylder til daglig også en del i Slagelse Maskinforretning, som har hele programmet fra det anerkendte mærke inden for både mejetærskere, traktorer, industrimaskiner og redskaber.

0

Aktiv ungdomsorganisation i fremgang på flere fronter

LandboUngdom er en aktiv organisation med fremgang, der senest er gået med i et nyt nordisk netværk for unge på landet.

40.000 arter på plads i Naturbasen

På Danmarks største vidensbank med national flora og fauna sætter amatører og eksperter hinanden stævne og indsamler unik viden.

Læssemaskiner til ethvert formål

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

Rust virksomheden til den næste krise

Søren Pilegaard, virksomhedsrådgiver i VKST, kommer med råd til at ruste sin virksomhed i en usikker fremtid.

Husk forsikringen – inden skaden sker

Udføres landbrugsarbejde for andre, bør det overvejes at udvide ansvarsforsikringen.

Väderstad med nyt stophjul til såmaskine

For at øge såpræcisionen yderligere lancerer Väderstad et nyt stophjul til deres rækkesåmaskiner.

Koldsøs innovative miniplov er optimeret og klar

Fredag den 31. juli viser Koldsø Smede og Maskinservice den 100 procent klargjorte miniplov med to såaggregater frem ved en sådemonstration i Vestsjælland.

To måneder mere til vandrådsarbejdet

Miljø- og Fødevareministeriet har lyttet til ønsket om at flytte fristen for vandrådsarbejdet, som med udsættelsen er den 22. november.

Danish Crown leverer sit bedste halvårsregnskab

Halvårs-omsætningen i Danish Crown er med 32 milliarder kroner 18 procent større end sidste år, og nettoresultatet er øget med 46 procent til 1,4 milliarder kroner.

Subaru går efter landkunder

Permanent firhjulstræk er et slagnummer for den japanske bilproducent, der har lanceret en ny version af sin XV-model.
Side 1 af 60 (1185 artikler)Prev1234567585960Next