bannerPos

Maskinsnak i Søllested

01-02-2020 14:22

ÅBENT HUS Søllested Maskinforretning på Falster holdt for nylig åbent hus, hvor de besøgende havde mulighed for at møde en masse udstillere og leverandører.

Den mulighed benyttede mange sig af, og mange – både fra Lolland-Falster og store dele af Sjælland – mødte frem og havde nogle gode timer.

Der blev tid til både fagsnak og maskinsnak, spist pølser og hygget rundt omkring mellem de mange maskiner.

- Vi havde en rigtig god dag med en masse gæster, så vi er naturligvis meget tilfredse, fortæller Torben Kepp Jensen, indehaver af Søllested Maskinforretning.

jhal

0

Gedeavlere bød indenfor

Gedeavlere over hele landet inviterede for nylig til Åben Gedestald.

Maskinsælger fra Søllested med historisk jubilæum

Det er 50 år siden, at Christian Krogh fik sommerferiejob som fejedreng i Søllested Maskinforretning, hvor han stadig har sin daglige gang – siden 1975 i rollen som sælger.

- Med Roskilde Dyrskue havde vi haft alt for travlt

Selv uden Roskilde Dyrskue mangler man ikke just noget at lave i Kærsgaard VVS ved Fuglebjerg i det sydvestlige Sjælland.

DF-politiker kiggede på ålegræs

Landbrug & Fødevarer inviterede Dansk Folkepartis miljøordfører René Christensen med en tur ud i Karrebæk Fjord, hvor der er masser af ålegræs.

CAP-reformen ventes først i kraft fra 2023

Danske landmænd får nedsat deres grundbetaling fra i 2021, også selvom det trækker længere ud med aftalen om en ny programperiode for EU’s landbrugspolitik.

Juletræsproducenter med julelys i øjnene

Corona-krisen bevirker, at tre millioner tyskere ikke rejser væk i julen. Det giver de danske producenter julelys i øjnene, selv om de store tyske julemarkeder næppe afvikles i år.

Direktøren for det hele bygger og udvider kostaldene

Der er godt gang i byggeriet af nye kostalde flere steder i Østdanmark, og det er noget, man mærker til hos N.J. Totalbyg A/S.
Side 1 af 69 (1370 artikler)Prev1234567676869Next