bannerPos

Urhøj holdt åbent hus

- Der var god spørgelyst, da Urhøj i sidste uge afviklede åbent hus i Gørlev. Foto: Jørn Jervelund.

Henrik Sieben

Journalist
13-09-2019 13:29
Mange besøgende til åbent hus hos Urhøj i Gørlev

Velbesøgt og med god spørgelyst til de mange udstillere, leverandører og til medarbejderne. Så kort kan det sammenfattes i forbindelse med at Urhøj i sidste uge afviklede åbent hus.

Urhøj, der har hovedsæde i vestsjællandske Gørlev, har sin grobund i dansk landbrug og arbejder blandt andet med service og installation af staldsystemer, energioptimering, vvs-arbejde, højtryksrensere og gyllekøling. Samtidig er Urhøj leveringsdygtig i alle løsninger inden for energi og varme.

Ved åbent-hus-arrangementet kunne de besøgende møde en lang række af samarbejdspartnerne blandt andet repræsentanter fra Vølund, Reka, CN Maskinfabrik, Rasmus Degn A/S med flere.

Det er efterhånden en mangeårig fast tradition at Urhøj byder til åbent hus i sensommeren og altid med stort rykind.

Slamdumpning i Karrebæk Fjord havde betydning for miljø

Den sjællandske landboforening Gefion har i Karrebæk Fjord på Østsjælland målt høje koncentrationer af det miljøfarlige stof TBT, som var 850 procent over grænseværdien. Dermed kan det ikke passe, at der blot var tale om rent sand, som blev bypasset i fjorden som følge af rensning af sejlrende. Det sagde Miljøstyrelsen ellers for et halvt år siden.

Greenpeace-aktivist: - Det er ikke direkte mod Kjær Knudsen

Greenpeace-aktion på Vanløsegård på Midtsjælland handlede om at reducere svineproduktionen og få forskning på kemikalierne i svineproduktionen.

Efter ulovlig aktion - Landmænd tages som gidsler af en organisation, der føler sig hævet over loven

Greenpeaces opførsel hører ikke hjemme i en retsstat, lyder det fra L&F. Danske Svineproducenter mener, at politiet må tage sig af aktivisterne.

Greenpeace-aktion mod familien Kjær Knudsens svinelandbrug

- Vi driver et stort landbrug med store stalde. Men det er netop årsagen til, at vi siden 2008 løbende har kunnet investere i den mest moderne miljøteknologi på vores landbrug, siger Kim Kjær Knudsen. 17 aktivister invaderede tirsdag morgen familiens ejendom. Greenpeace-talsmand forsvarer aktionen.

Landmand og jæger: - Kronvildt ødelægger for mange penge

Landmand og jagtformand mener, at Vildtforvaltningsrådet er ude af trit med virkeligheden omkring bestanden af blandt andet kronvildt.

Jæger-kritik bliver afvist

- Vi følger regionale anvisninger, siger formanden for Vildtforvaltningsrådet.

Pulje til skovrejsning er skrumpet med 30 millioner kroner

Der er kun fem millioner kroner tilbage i en støttepulje til privat skovrejsning i 2020. Staten må op på beatet og tilføre flere midler, siger viceformand i Landbrug & Fødevarer, Thor Gunnar Kofoed.

Anbefaling fra Dyrenes Beskyttelse: Drop jagten på muldvarpen

Det at fjerne en muldvarp har ofte den modsatte effekt, forklarer biolog i Dyrenes Beskyttelse, Michael Carlsen.

Kommune politianmeldt på grund af spildevand

Guldborgsund Kommune beskyldes for at have udledt spildevand fra 2.600 ejendomme nord for Nykøbing Falster.

Minister tror på grønnere EU-politik

Fødevareminister Mogens Jensen (S) oplevede positive takter fra store EU-spillere, da han fremlagde det danske bud på en grønnere fælles landbrugspolitik i Helsinki.
Side 1 af 38 (756 artikler)Prev1234567363738Next