bannerPos

Urhøj holdt åbent hus

- Der var god spørgelyst, da Urhøj i sidste uge afviklede åbent hus i Gørlev. Foto: Jørn Jervelund.

Tekst og foto: Henrik Sieben

Journalist
13-09-2019 13:29
Mange besøgende til åbent hus hos Urhøj i Gørlev

Velbesøgt og med god spørgelyst til de mange udstillere, leverandører og til medarbejderne. Så kort kan det sammenfattes i forbindelse med at Urhøj i sidste uge afviklede åbent hus.

Urhøj, der har hovedsæde i vestsjællandske Gørlev, har sin grobund i dansk landbrug og arbejder blandt andet med service og installation af staldsystemer, energioptimering, vvs-arbejde, højtryksrensere og gyllekøling. Samtidig er Urhøj leveringsdygtig i alle løsninger inden for energi og varme.

Ved åbent-hus-arrangementet kunne de besøgende møde en lang række af samarbejdspartnerne blandt andet repræsentanter fra Vølund, Reka, CN Maskinfabrik, Rasmus Degn A/S med flere.

Det er efterhånden en mangeårig fast tradition at Urhøj byder til åbent hus i sensommeren og altid med stort rykind.

0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next