bannerPos

Jubilæumsmøde i landboforening

Povl Fritzner aflægger beretning ved det 25. årsmøde i Østlige Øers Landboforeninger.

Tekst og foto: Henrik Sieben

Journalist
23-10-2018 07:00
Ved det 25. årsmøde i Østlige Øers Landboforeninger aflægger formand Povl Fritzner beretning.
Der er lagt op til jubilæum, når der mandag den 29. oktober klokken 9.30 afvikles årsmøde i Østlige Øers Landboforeninger. Mødet er nemlig det 25. i rækken af ordinære årsmøder.
Programmet består blandt andet af beretning om organisationens arbejde gennem det seneste år. Beretningsaflæggelsen er delt op mellem formanden Povl Fritzner, næstformand John Nielsen, der i øvrigt foreslås til dirigentposten, og endelig af sekretariatschef Charlotte Frimer Petersen.
Efter debat om beretning vil der være uddeling af hædersgave af Laurits Rasmussens Mindelegat, inden der skal tages stilling til årsrapporten. På valg er vanen tro formand og næstformand, Povl Fritzner og John Nielsen.
Efter selve generalforsamlingen er der et eksternt oplæg og debat om kemikalier i drikkevand og fødevarer. Hvad er naturligt? Hvad er kunstigt? Og hvad vil man acceptere? Det er professor ved Københavns Universitet Nina Cedergren, der står for oplægget.
 
0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next