bannerPos

Forhandler-rokade gav pladsproblemer

Arbejdsgiveren er ny, men for Ernst W. Hansen handler jobbet hos TBS om det samme: Fendt.

Tekst og foto: Christian Carus

Fagjournalist
16-03-2020 06:49

Han havde booket pladsen i messehallen til sin daværende arbejdsgiver Hjallerup Maskinforretning, så da Ernst W. Hansen tidligere på året blev klar over, at han skulle rykke med sine Fendt-traktorer over til TBS som følge af Agcos beslutning om at opsplitte sine brands mellem forhandlerne, fik han travlt med at finde en ny plads i det allerede fuldt bookede Messecenter Vesthimmerland.

Derfor var en Fendt-pedaltraktor også den største maskine, der var blevet plads til på TBS-standen, som blev klemt ind i foyeren på Agro Nord.

Der blev dog lejlighed til at snakke om mange flere hestekræfter på standen, hvor Ernst W. Hansen var klar til at fortælle om Fendts fortræffeligheder – nøjagtig, som han har gjort de sidste mange år, hvor der blot har stået Hjallerup Maskinforretning på skjorten.

- Jeg har egentlig ikke fået nyt arbejde, jeg har bare fået ny arbejdsgiver, konstaterer sælgeren, der de sidste 10 år udelukkende har beskæftiget sig med Fendts produktprogram.

For tiden er det især Vario 700-serien, som går fra 200 til 240 hestekræfter, der er populær, fortæller han.

- Det er en snild og handy traktor, der passer godt ind på mange bedrifter, konstaterer Ernst W. Hansen, der i denne sæson også har store forventninger til den del af Fendt-programmet, der ikke tæller traktorer.

- Jeg tror meget på Fendts snitter og Squadra-presseren. Og så er der selvfølgelige Ideal-mejetærskeren, som jeg tror kommer til at vinde frem, spår han.

0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next