bannerPos

Læssemaskiner til ethvert formål

Der kommer god rækkevidde på med teleskop-udgaven af den nye Weidemann 9580.
30-05-2020 11:15

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

MASKINER Stemas kan altid præsentere et stort og bredt program inden for Weidemann-læssemaskiner. Til i år er Weidemann blevet klar med den nye model 9580, som dermed kører ind helt i top af listen over læssemaskiner med almindelig læssearm.

På en lang række områder er familiens nye overhoved identisk med Weidemanns hjullæsser 9080. Men 9580’eren har fået tilføjet mere ballastvægt og klemmer vægten ned med 11,5 tons. Samtidig har den som standard den store motor på 156 hk.

Samtidig med 9580’eren lancerer Weidemann også den samme maskine med tilføjelsen »T«. Det markerer, at der er tale om en teleskop-udgave af hjullæssemaskinen, og dermed lægges yderligere til løftehøjden og rækkevidden. Hvor standardversionen når ud på 4,26 meter, rækker teleskopmodellen 5,48 meter.

Ny transmission

Ikke mindst den variable hydrostatiske transmission giver fordele også i retning af entreprenørerne. Maskinen har i princippet tre typer transmission – nemlig henholdsvis 20, 30 og 40 km/t.

Den nyudviklede Power Drive 370-tramsission variable transmission sikrer højere trækkraft og kørehastigheder, end de hidtidig kendte løsninger. Men samtidig bevares alle fordele ved de tidligere drivsystemer med hensyn til kompakthed, energieffektivitet og førerkomfort.

Det er Deutz, der leverer indholdet til maskinrummet på Weidemann 9580. En 156 hk TCD 4.1 S5-motor med katalysator, dieselpartikelfilter og selektiv katalytisk reduktion til efterbehandling af udstødningen.

jba

 

 

 

0

Godt helbred er vejen frem

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Kender du dine produktionsomkostninger pr. gris?

Ved faldende salgspriser er det vigtigt, man har lave produktionspriser, og det kan blandt andet ske gennem billigt foder.

Jagten på Årets Ø fortsætter

Der er nu sat dato for besøgene på de tre nominerede øer.

Kvalitetsnørder har fået gennembrud med lækkert svinekød

For et år siden startede parret Ulrik Olsen og Henriette Ergemann en produktion af svinekødsprodukter baseret på Duroc-grise. Og det går så godt, at der nærmest ikke er plads til flere kunder til at aftage kødet fra grisene.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Danske hegnsklippere til ethvert formål og behov

GreenTec i Kolding producerer en bred vifte af hegnsklippere, hvoraf en betydelig del finder vej til landbrug og maskinstationer – både herhjemme og i udlandet. Fælles for alle hegnsklippere er, at funktionalitet og kvalitet er i højsædet

Høsten af konsumærter på Lolland-Falster godt i gang

Strube er den største leverandør af frø til konsumærteproduktion på Lolland-Falster med en markedsandel på 66 procent. Selv om såningen først er blevet afsluttet i medio juni, går der ikke mange dage, inden Ardo’s høstkaravane starter op.
Side 1 af 62 (1232 artikler)Prev1234567606162Next