bannerPos

Godt helbred er vejen frem

Den 72-årige indehaver af Tornved Maskinstation, Leif Petersen, er sluppet af med sine hofteproblemer.
27-06-2020 12:33

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

ARBEJDE Leif Petersen havde for nylig 50-års jubilæum med sin virksomhed, Tornved Maskinstation nær Jyderup i Nordvestsjælland, og dåbsattesten fortæller, han er 72 år. Det er dog ikke umiddelbart til at se, når man oplevet Leif Petersen i fuld vigør.

- Sådan har det dog ikke altid været. Jeg har tidligere haft problemer med min hofte, og jeg gik ofte til kiropraktor. Jeg fik at vide, at hoften var ved at være slidt, og det blev værre og værre, som tiden gik, meddeler Leif Petersen og fortsætter:

- Når jeg skulle ned under en maskine, var det også svært at komme op igen. Jeg kunne ikke rejse mig uden at få fat i noget, så jeg kunne trække mig selv op. Når jeg skulle have bukser på, måtte jeg have støtte, da jeg ikke kunne stå på et ben. Det gik også udover min søvn, fordi jeg vågnede og havde ondt.

Leif Petersen begyndte så småt at indstille sig på, at han skulle have en hofteoperation, da han havde de symptomer, som flere i hans omgangskreds, der var blevet indstillet til en ny hofte.

Artikel om jysk kollega

Leif Petersen havde i juni 2018 læst en artikel om Vagn Jensen fra Hammel Maskinstation, som havde fundet løsningen på ømme, slidte skuldre og led, der gjorde ondt. Så han vidste, der var nogle, der var blevet hjulpet uden operation, og han gemte artiklen om Vagn Jensen.

På den måde kom Leif Petersen i kontakt med indehaveren af Sundhedsshoppen, Kirsten Bak Hansen, der havde hjulpet Vagn Jensen af med skavankerne.

Leif Petersen bestilte de produkter, som Kirsten Bak Hansen anbefalede i december 2018 og fulgte den »spiseseddel«, der fulgte med produkterne. Det blev vendepunktet for Leif Petersen, der hurtigt fik det bedre.

- Det er godt nok dejligt at være fri for de problemer, jeg havde tidligere. Tidligere gik jeg med støttestrømper, fordi mit højre ben var hævet, og der var dårligt blodomløb, og om aftenen havde jeg elefantfødder, lyder det med et grin fra nordvestsjællænderen.

- Mange kan, tilføjer han, ikke forstå, hvordan jeg forsat kan holde til at spule drænrør og rense kloakrør i min alder, da jeg jo ikke bare sidder inde i en traktor, men hopper op og ned ad traktoren, slæber på slanger og går på ujævnt terræn.

- Jeg vil fortsætte med at hjælpe folk med deres tilstoppede kloakker lige så længe, jeg her helbredet til det. Derfor fortsætter jeg også med at tage de tyske kosttilskudsprodukter fra Sundhedsshoppen, da jeg tror, de hjælper mig til at beholde et godt helbred.

jhal

0

Forberedelse på ferien

Ledelsesrådgiver Jette Sandager påpeger, at en god ferie begynder med en god forberedelse af ferieperioden på bedriften.

Demokaravane havde sidste stop på Sjælland

Sjællænderne kunne på en mark ved Næstved for nylig opleve Kuhn-græsmaskiner i aktion.

Virusgulsot – en reel trussel i år?

I år er der brugt en del mere tid i nogle roemarker end de seneste år. Force-bejdsningen giver pludselig et behov for jævnligt at tjekke for skadedyr.

Godt helbred er vejen frem

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Kender du dine produktionsomkostninger pr. gris?

Ved faldende salgspriser er det vigtigt, man har lave produktionspriser, og det kan blandt andet ske gennem billigt foder.

Jagten på Årets Ø fortsætter

Der er nu sat dato for besøgene på de tre nominerede øer.

Kvalitetsnørder har fået gennembrud med lækkert svinekød

For et år siden startede parret Ulrik Olsen og Henriette Ergemann en produktion af svinekødsprodukter baseret på Duroc-grise. Og det går så godt, at der nærmest ikke er plads til flere kunder til at aftage kødet fra grisene.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.
Side 1 af 62 (1235 artikler)Prev1234567606162Next