bannerPos

Godt helbred er vejen frem

Den 72-årige indehaver af Tornved Maskinstation, Leif Petersen, er sluppet af med sine hofteproblemer.
27-06-2020 12:33

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

ARBEJDE Leif Petersen havde for nylig 50-års jubilæum med sin virksomhed, Tornved Maskinstation nær Jyderup i Nordvestsjælland, og dåbsattesten fortæller, han er 72 år. Det er dog ikke umiddelbart til at se, når man oplevet Leif Petersen i fuld vigør.

- Sådan har det dog ikke altid været. Jeg har tidligere haft problemer med min hofte, og jeg gik ofte til kiropraktor. Jeg fik at vide, at hoften var ved at være slidt, og det blev værre og værre, som tiden gik, meddeler Leif Petersen og fortsætter:

- Når jeg skulle ned under en maskine, var det også svært at komme op igen. Jeg kunne ikke rejse mig uden at få fat i noget, så jeg kunne trække mig selv op. Når jeg skulle have bukser på, måtte jeg have støtte, da jeg ikke kunne stå på et ben. Det gik også udover min søvn, fordi jeg vågnede og havde ondt.

Leif Petersen begyndte så småt at indstille sig på, at han skulle have en hofteoperation, da han havde de symptomer, som flere i hans omgangskreds, der var blevet indstillet til en ny hofte.

Artikel om jysk kollega

Leif Petersen havde i juni 2018 læst en artikel om Vagn Jensen fra Hammel Maskinstation, som havde fundet løsningen på ømme, slidte skuldre og led, der gjorde ondt. Så han vidste, der var nogle, der var blevet hjulpet uden operation, og han gemte artiklen om Vagn Jensen.

På den måde kom Leif Petersen i kontakt med indehaveren af Sundhedsshoppen, Kirsten Bak Hansen, der havde hjulpet Vagn Jensen af med skavankerne.

Leif Petersen bestilte de produkter, som Kirsten Bak Hansen anbefalede i december 2018 og fulgte den »spiseseddel«, der fulgte med produkterne. Det blev vendepunktet for Leif Petersen, der hurtigt fik det bedre.

- Det er godt nok dejligt at være fri for de problemer, jeg havde tidligere. Tidligere gik jeg med støttestrømper, fordi mit højre ben var hævet, og der var dårligt blodomløb, og om aftenen havde jeg elefantfødder, lyder det med et grin fra nordvestsjællænderen.

- Mange kan, tilføjer han, ikke forstå, hvordan jeg forsat kan holde til at spule drænrør og rense kloakrør i min alder, da jeg jo ikke bare sidder inde i en traktor, men hopper op og ned ad traktoren, slæber på slanger og går på ujævnt terræn.

- Jeg vil fortsætte med at hjælpe folk med deres tilstoppede kloakker lige så længe, jeg her helbredet til det. Derfor fortsætter jeg også med at tage de tyske kosttilskudsprodukter fra Sundhedsshoppen, da jeg tror, de hjælper mig til at beholde et godt helbred.

jhal

0

Landsresultatet for ydelseskontrollen

10 kg EKM mere end sidste år og 1.267 årskøer mere. Det er to af resultaterne fra RYK’s kontrolår 2019/2020, der ikke byder på de store ændringer i forhold til året før.

Flot jubilæumsmodel fra S.D. Kjærsgaard

Tylco Silomontage har lavet en guldhandel med S.D. Kjærsgaard – en meget omtalt minilæsser fra Case.

Kvægbrugere skal bidrage til færre uheld på bedrifterne

Et række interviews med kvægbrugere, som har være involveret i en ulykke ved håndtering af deres dyr, skal danne baggrund til anbefalinger, der skal nedbringe antallet af ulykker.

Roekampagnetid er også pulptid

Det er ikke kun roedyrkere, der er i fokus hos Nordic Sugar for tiden. Firmaet er også i gang med at producere HP-Pulp til mælkeproducenter, der bruger det både som grov- og kraftfoder.

Sukkerroehøst under perfekte forhold

2020-sæsonen har været optimal til at dyrke sukkerroer, hvor nedbør og sol har givet en høj sukkerprocent – også på Lidsø.

Onlineoverblik over fodersiloerne

Sparet tid, overblik og en effektiviseret arbejdsgang er blandt de fordele, som svineproducent Jakob Krogh Andersen har opnået med installering af niveaufølere fra NiveauTeknik i fodersiloerne.

Avler tvivler på at minken kommer igen

Den sjællandske minkavler Henrik Svendsen havde ikke set en total nedlukning af dansk minkproduktion komme overhovedet.

Ny model ændrer EU-støtten – og styrker dyrelivet

Landmænd kan i fremtiden formentlig lade naturen råde uden at blive trukket i støtte. Det vækker begejstring hos både landmand og forsker i biodiversitet.
Side 1 af 76 (1514 artikler)Prev1234567747576Next