bannerPos

Landmænd blev klogere på Amazone-redskaber

Til de to demonstrationer var der blandt andet en nøje gennemgang af Amazone-redskaberne, der også var på arbejde i markerne. Fotos: Jørn Jervelund
12-09-2020 13:52

DEMONSTRATION Både på Sjælland og på Falster holdt Brøns Group for nylig markdemonstration, hvor Amazone-redskaberne var i fokus. Det foregik først ved Kirke Eskilstrup nord for Ringsted på Midtsjælland og dernæst ved Nykøbing Falster.

Begge steder kunne man således opleve flere forskellige Amazone-redskaber på arbejde i marken, ligesom der også var en grundig gennemgang af redskaberne, som blandt andet talte disc- og stubharver og trailersprøjter.

Det gav både på Sjælland og Falster de fremmødte en rig lejlighed til at blive klogere på de forskellige Amazone-redskaber kan, og begge steder var der også flere potentielle kunder blandt landmændene.

jhal

0

Ny ferielov kræver en gennemgang af kontrakter

Den nye ferielov kan betyde, at ansættelseskontrakterne indeholder oplysninger, der ikke længere er korrekte, og det kan blive en dyr affære for arbejdsgiverne.

Fleksible kalvehytter og læskure

Hos Arnes Smedie har man udviklet og producerer nu egne kalvehytter, udebokse og læskure, hvor kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed er i højsædet.

Ny bog går bag om innovativ mælke- og osteproduktion

Bogen »NaturGræsMælk« beskriver, hvordan man kan forvandle naturarealer til fødevarer af høj værdi på en bæredygtig måde.

Kampagnestart indledes med øko-roer

Sukkerfabrikken i Nykøbing Falster begynder fredag den 18. september med de økologiske sukkerroer, mens Nakskov-fabrikken først starter den 29. september.

LDM retter skarp kritik mod Arla

Det skuffer Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter (LDM), at Arlas overskud ikke kommer producenterne til gavn.

Arla øger omsætning og indtjening i første halvår

Trods corona-krisen kommer Arla ud af første halvår med en øget omsætning og indtjening sammenlignet med sidste år.

Ledelsesrokade i Bregentved Gruppen

Efter 17 år i tjeneste som direktør for Bregentved Gruppen takker Anders Dolmer af og indtræder som bestyrelsesformand. Samtidig får Bregentved Gruppen ny direktør i form af Peter Amstrup-Kappel.

Grundlæggende uenighed om grundbetalingen til landmændene

Landbrug & Fødevarer vil have begrænset indhug i grundbetalingen mest muligt. Økologisk Landsforening ønsker den helt afskaffet til fordel for grønne belønningsordninger.
Side 1 af 68 (1360 artikler)Prev1234567666768Next