bannerPos

Stor aktivitet hos Urhøj

Urhøj Smedje i Gørlev holdt for nylig åbent hus, og det var med et ganske pænt fremmøde. Fotos: Jørn Jervelund
12-09-2020 13:55

ÅBENT HUS Der var masser af aktivitet, da Urhøj Smedje i Gørlev mellem Slagelse Kalundborg tidligere i september havde åbent hus.

Der var et ganske pænt fremmøde, og mange udstillere havde travlt med at vise deres produkter frem. Der var især fokus på udskiftning af oliefyr og de tilskudsordninger, der forventes at komme.

Der var generelt rig mulighed for at få gode råd og inspiration, ligesom der var lidt godt til både hals og gane til de besøgende, som var med til at skabe endnu et vellykket åbent hus-arrangement hos Urhøj.

jhal

0

Fleksible kalvehytter og læskure

Hos Arnes Smedie har man udviklet og producerer nu egne kalvehytter, udebokse og læskure, hvor kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed er i højsædet.

Ny bog går bag om innovativ mælke- og osteproduktion

Bogen »NaturGræsMælk« beskriver, hvordan man kan forvandle naturarealer til fødevarer af høj værdi på en bæredygtig måde.

Kampagnestart indledes med øko-roer

Sukkerfabrikken i Nykøbing Falster begynder fredag den 18. september med de økologiske sukkerroer, mens Nakskov-fabrikken først starter den 29. september.

LDM retter skarp kritik mod Arla

Det skuffer Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter (LDM), at Arlas overskud ikke kommer producenterne til gavn.

Arla øger omsætning og indtjening i første halvår

Trods corona-krisen kommer Arla ud af første halvår med en øget omsætning og indtjening sammenlignet med sidste år.

Ledelsesrokade i Bregentved Gruppen

Efter 17 år i tjeneste som direktør for Bregentved Gruppen takker Anders Dolmer af og indtræder som bestyrelsesformand. Samtidig får Bregentved Gruppen ny direktør i form af Peter Amstrup-Kappel.

Grundlæggende uenighed om grundbetalingen til landmændene

Landbrug & Fødevarer vil have begrænset indhug i grundbetalingen mest muligt. Økologisk Landsforening ønsker den helt afskaffet til fordel for grønne belønningsordninger.
Side 1 af 68 (1359 artikler)Prev1234567666768Next