bannerPos

Virtuel præsentation af landbrugsmaskiner

En Scantruck-medarbejders kamera sætter fokus på de maskiner, som kunden ønsker at se nærmere på.
12-09-2020 09:45

MASKINER Scantruck er klar til at rykke ind på skærmene på kundernes smartphones, tablets og computere. Maskinfirmaets brugtcenter, som er Skandinaviens største af sin art, har et stort udvalg af alle typer maskiner. De er klar til virtuel præsentation.

- Når corona-pandemien stiller sig i vejen for, at vi forsvarligt kan invitere til åbent hus på den kendte måde, rykker vi det åbne hus ud med visning og præsentation af maskinerne direkte hos de maskininteresserede, forklarer salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

- Vi er, tilføjer han, simpelt hen klar til at sende live fra både førerhuset, undervognen og alle andre steder på maskinerne. Dermed kan vi lave »walk around« med samtlige maskiner og sende til kunderne, som i ro og mag kan studere de maskiner, de finder interessante, samtidig med at vi får en snak om maskinerne.

Claus Bjerregaard understreger samtidig, at Scantruck naturligvis fortsat gerne vil have besøg af kunder, der vil sparke dæk og se maskinerne i virkeligheden.

- Men hvis man ikke har mulighed for at komme forbi, er en virtuel fremvisning en rigtig god mulighed, påpeger han.

jhal

0

Fleksible kalvehytter og læskure

Hos Arnes Smedie har man udviklet og producerer nu egne kalvehytter, udebokse og læskure, hvor kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed er i højsædet.

Ny bog går bag om innovativ mælke- og osteproduktion

Bogen »NaturGræsMælk« beskriver, hvordan man kan forvandle naturarealer til fødevarer af høj værdi på en bæredygtig måde.

Kampagnestart indledes med øko-roer

Sukkerfabrikken i Nykøbing Falster begynder fredag den 18. september med de økologiske sukkerroer, mens Nakskov-fabrikken først starter den 29. september.

LDM retter skarp kritik mod Arla

Det skuffer Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter (LDM), at Arlas overskud ikke kommer producenterne til gavn.

Arla øger omsætning og indtjening i første halvår

Trods corona-krisen kommer Arla ud af første halvår med en øget omsætning og indtjening sammenlignet med sidste år.

Ledelsesrokade i Bregentved Gruppen

Efter 17 år i tjeneste som direktør for Bregentved Gruppen takker Anders Dolmer af og indtræder som bestyrelsesformand. Samtidig får Bregentved Gruppen ny direktør i form af Peter Amstrup-Kappel.

Grundlæggende uenighed om grundbetalingen til landmændene

Landbrug & Fødevarer vil have begrænset indhug i grundbetalingen mest muligt. Økologisk Landsforening ønsker den helt afskaffet til fordel for grønne belønningsordninger.
Side 1 af 68 (1359 artikler)Prev1234567666768Next