bannerPos

Danish Agro på indkøb i Himmerland

- Vi er glade for, at Himmerlands Grovvarer vil sælge til Danish Agro, og vi vil gøre vores for at føre selskabets værdier videre, siger Henning Haahr, koncernchef i Danish Agro-koncernen. Foto: Erik Hansen
17-10-2020 11:25

Grovvareselskaberne Himmerlands Grovvarer og Danish Agro har netop underskrevet en aftale, der betyder, at det jyske grovvarefirma sælges til Danish Agro-koncernen.

SELSKABER De tre ejere bag Himmerlands Grovvarer, Søren Have, Knud Ring og Torben Frederiksen, glæder sig over at have indgået en aftale, der betyder, at grovvarefirmaet bliver overtaget af foderstof-selskabet Danish Agro.

- Himmerlands Grovvarer er en sund forretning med en stærk kundebase, og vi er stolte af de resultater, vi har skabt sammen med de jyske landmænd. Da vi fik henvendelsen fra Danish Agro, følte vi, at tiden nu var rigtig til at overveje Himmerlands Grovvarers fremtid. Det har været vigtigt for os, at de kvaliteter, som selskabet står for, også kan tilbydes vores kunder fremover, siger Torben Frederiksen, direktør i Himmerlands Grovvarer.

Søren Have, Knud Ring og Torben Frederiksen har som en del af aftalen ønsket at trække sig fra selskabet og gå på pension, når aftalen er endeligt godkendt af konkurrencemyndighederne. Indtil da fortsætter de deres virke i Himmerlands Grovvarer.

50 ansatte og fem afdelinger 

Det er planen, at Himmerlands Grovvarer bliver fusioneret ind i Danish Agro-koncernen, og alle afdelinger, medarbejdere, med videre, overgår til Danish Agro.

Spørger man koncernchef i Danish Agro-koncernen, Henning Haahr, er han yderst tilfreds med aftalen. 

- Himmerlands Grovvarer er et stærkt selskab med dygtige medarbejdere. Vi deler kultur og værdier, og selskabets medarbejdere vil være en stærk tilføjelse til Danish Agro-familien. På samme måde vil Himmerlands Grovvarers afdelingsnet supplere Danish Agros afdelingsnet rigtig godt. Vi er glade for, at Himmerlands Grovvarer vil sælge til Danish Agro, og vi vil gøre vores for at føre selskabets værdier videre, siger Henning Haahr. 

Himmerlands Grovvarer har 50 ansatte fordelt på fem afdelinger i Aars, Skals, Rostrup, Skalmstrup og Aarhus, og omsætter årligt i niveauet 700 millioner kroner.

db

0

Sund jord på en anden måde

Corona-krisen kunne ikke stoppe Agrovi-konferencen »Sund Jord for Fremtiden«, der blot blev afviklet i en anden form.

Københavner leverer Danmarks bedste honning

Tredje gang var lykkens gang for Sten Holmgaard Sørensen, der for nylig blev kåret som danmarksmester i honning.

Bevar nedfaldne blade og red biodiversiteten

Det kan være fristende at fjerne nedfaldne blade og kviste fra haven, men lader man det ligge, kan fugle og insekter får gavn af det.

Mange jobs for få LAG-midler

Økologisk madindpakningsfabrikant har med LAG-midler fået arbejdsløse i nyt arbejde for færre penge end de kommunale jobcentre.

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Pas på: Det er højsæson for hjortepåkørsler

I årets tre sidste måneder forventer Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812 næsten 4.000 henvendelser om påkørte hjorte.

Besøg et minivådområde

Lodsejere over hele landet inviterer til åbent minivådområde torsdag den 29. oktober.

Agrovi har succes med en anden dagsorden

For tre år siden åbnede Agrovi en afdeling på Falster, og landmændene på Sydhavsøerne er siden blevet udfordret på deres vaner og traditioner af konsulenterne.

Færdselsstyrelsen giver midlertidigt grønt lys

Maskinstationer kan resten af den igangværende sæson køre til biogasanlæg og andre industrianlæg med brede køretøjer.
Side 1 af 73 (1442 artikler)Prev1234567717273Next