bannerPos

Flot jubilæumsmodel fra S.D. Kjærsgaard

Jens Tilma og Rolf Laursen, indehavere af Tylco Silomontage, har investeret i en særlig minilæsser fra Case. En 50-års jubilæumsmodel, der i 2019 blev udstillet på Europas største entreprenørmesse, Bauma.
21-11-2020 11:48

Tylco Silomontage har lavet en guldhandel med S.D. Kjærsgaard – en meget omtalt minilæsser fra Case.

MASKINER Virksomheden Tylco Silomontage i Give i Midtjylland har bygget biogastanke og siloer i Europa de seneste 15 år.

Tidligere i år fik kompagnonerne Jens Tilma og Rolf Laursen idéen om at bruge den mangeårige erfaring til også at servicere biogasanlæg. Der var ikke langt fra tanke til handling, men de manglede den rette maskine til opgaven.

- Masser af sand skal graves ud fra anlæggene, men samtidig har vi brug for en maskine, der kan komme ind de steder, vi arbejder, fortæller Jens Tilma, som derfor kontaktede Poul Hald, sælger hos S.D. Kjærsgaard, og han havde en flot jubilæumsmodel på lager.

Ydeevne med nyt niveau

Modellen blev i 2019 udstillet på Europas største entreprenørmesse, Bauma, som en del af fejringen af Case Skid Steer Loaders 50-års jubilæum.

Den nye Case SV340B tager ydeevnen til et nyt niveau. B-serien har forbedret elektro-hydraulisk styring, 8 tommer display med split skærm og mere ergonomiske betjeningsknapper, som gør maskinen nemmere at kontrollere.

S.D. Kjærsgaard har importen af Case Construction og Dieci teleskoplæssere i hele landet samt forhandlingen af Case IH i Nordjylland, Østjylland, dele af Sjælland og på Bornholm.

Det er ikke overraskende, at Skid Steer-jubilæumsmodellen bliver solgt af S.D. Kjærsgaard, som har ry for at skubbe grænser og forny sig.

Det kom blandt andet til udtryk med SDK Roadshow, der i 2020 kørte landevejene tynde for at besøge kunder med demo-maskiner samt en stor ekspansion med nye afdelinger på Bornholm og Sjælland.

jhal

0

Halmpresser i pilleform

En stor Krone pillepresser blev for nylig vist frem hos CMC Maskinstation i Svinninge i Nordvestsjælland.

Omfattende sortsforsøg nedtones i branchen

Elo West Larsen fra KWS Scandinavia A/S undrer sig over, at forsøgsresultater inden for roedyrkning til tider underspilles i branchen.

Effektiv ukrudtstrimmer

Italienske Meneguzzo står bag en effektiv ukrudtstrimmer til økologiske afgrøder og specialafgrøder.

Landmændene har fået nok…

Med traktordemonstrationer i Aarhus og København fik de danske landmænd luftet deres utilfredshed med regeringen.

Spændende ny radrenser til roeproduktionen

Chopstar Twin kommer helt tæt på rækken og kan blandt andet hjælpe sukkerroedyrkere.

Har skiftet fra bælter til hjul

Udviklingen blandt landbrugsmaskiner går mange steder fra hjul til bæltekøretøjer, men Bo Lærkesen fra Lærkesminde Landbrug & Maskinstation er gået den modsatte vej.

Forkert sortsvalg kan give et markant udbyttetab

Pletvis forekomst af nematoder i roemarkerne sætter store krav til NT-sorter.

Ny ukrudtsstrategi

Lars Kruse Andersen fra Adama oplyser, at landets sukkerroedyrkere skal lægge en ny plan for ukrudtsbekæmpelse i roemarkerne.

Mere vild natur i nordsjællandsk nationalpark

Fire vandhuller genskabes i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.
Side 1 af 77 (1530 artikler)Prev1234567757677Next