bannerPos

DM&E sætter wrap i centrum

Det handler om wrap ud fra forskellige vinkler, når Danske Maskinstationer & Entreprenører inviterer til møde den 15. maj og den 13. juni. Foto: Tenna Bang

Jesper Hallgren

Journalist
06-05-2019 15:08
Med forskellige vinkler sætter Danske Maskinstationer & Entreprenører på to møder fokus på wrap.

Bliv klogere på at lave kvalitets-wrap og bliv samtidig klædt på til at vejlede dine kunder.

Sådan lyder det enkle budskab fra Danske Maskinstationer & Entreprenører (DM&E), der inviterer til fokusmøder om wrap med særligt fokus på wrap til hest, men stadig en forståelse af, hvad forskellen er mellem ønskerne til wrap. 

Der er programsat to møder med forskelligt indhold, og det foregår onsdag den 15. maj på DLF’s Forædlingsstation ved Store Heddinge og torsdag den 13. juni hos Helms på Kærup Parkvej i Ringsted.

Tre indlæg på begge møder

På det første møde på Stevns handler det konkret om wrap og håndværket bag, og her vil der være indlæg fra Thomas Clausen fra Hestewrap.dk, som blandt andet kommer ind på de generelle ønsker, der er til wrap til heste.

Her vil Gerth Petersen Holm fra DM&E også fortælle om forskellige ønsker til kvæg, og Henrik Lehman fra DLF holder et indlæg om blandt andet græstyper og sukkerindhold.

På mødet i Ringsted er der fokus på maskindelen og økonomi. Værterne fra Helms holder et indlæg om blandt andet selve processen, Skandinavisk Plastik kommer ind kvalitet og behov, mens Torben Madsen fra DM&E orienterer om økonomien ved arbejde eller køb.

- Møderne vil være med åben dialog, og er der ønsker til andre emner, holder vi et tredje møde til at afdække dette, lyder det fra DM&E, som håber på en rigtig god dialog om wrap.

Den grønne omstilling er på vej på græs

En mere intensiv produktion af kløvergræs kan hjælpe den grønne omstilling i landbruget på flere måder, viser resultater af ny forskning på Aarhus Universitet.

Søllested Maskinforretning kører videre uden John Deere

Torben Kepp Jensen, indehaver af Søllested Maskinforretning, oplyser, at virksomheden fortsætter uden John Deere-forhandlingen.

Høstmaskiner godkendt til kørsel

Myndighederne har netop givet dispensation til at køre med de landbrugsmaskiner på gummibælter, der står for høsten af ærter.

Bisonsti er åbnet på Bornholm

Søndag inviede den nye miljøminister Lea Wermelin (S) Bisonstien i Almindingen. Stien er en ud af fem nye vandreruter på Bornholm, der er blevet markeret, så det er nemt at finde rundt.

51.309 besøgte Landsskuet

Lunefuldt dansk sommervejr afholdt ikke publikum fra at besøge Landsskuet i Herning

Solrig 2. dag på Landsskuet

En grå og halvvåd torsdag bød gav godt 15.000 gæster på Landsskuet i Herning. Fredag er startet ud i dansk sommer med sol og lune temperaturer

En effektiv og klimavenlig landbrugsproduktion

Den nyslåede fødevareminister, Mogens Jensen, (S), ser frem til et givtigt samarbejde med landbruget og fødevaresektoren – som han mener både er, og bør være både effektiv og klimavenlig

Giv natur og vildt en håndsrækning

Ved at plante små beplantninger og læhegn skaber man små biotoper, som natur og vildt hurtigt vil sætte pris på.

Den sidste gris er leveret…

Gennem 40 år har Ole Andersen handlet med smågrise, men nu er det slut. LandbrugØst var med på en af de sidste ture, han kørte for SLS Sjælland.

Private overvejer sag mod gasledning

En række lodsejere i Sønderjylland skriver nu ud andre lodsejere for at lodde stemningen for om muligt at køre en sag mod den danske stat omkring det planlagte byggeri af Baltic Pipe-gasledningen.
Side 1 af 33 (650 artikler)Prev1234567313233Next