bannerPos

DM&E sætter wrap i centrum

Det handler om wrap ud fra forskellige vinkler, når Danske Maskinstationer & Entreprenører inviterer til møde den 15. maj og den 13. juni. Foto: Tenna Bang

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
06-05-2019 15:08
Med forskellige vinkler sætter Danske Maskinstationer & Entreprenører på to møder fokus på wrap.

Bliv klogere på at lave kvalitets-wrap og bliv samtidig klædt på til at vejlede dine kunder.

Sådan lyder det enkle budskab fra Danske Maskinstationer & Entreprenører (DM&E), der inviterer til fokusmøder om wrap med særligt fokus på wrap til hest, men stadig en forståelse af, hvad forskellen er mellem ønskerne til wrap. 

Der er programsat to møder med forskelligt indhold, og det foregår onsdag den 15. maj på DLF’s Forædlingsstation ved Store Heddinge og torsdag den 13. juni hos Helms på Kærup Parkvej i Ringsted.

Tre indlæg på begge møder

På det første møde på Stevns handler det konkret om wrap og håndværket bag, og her vil der være indlæg fra Thomas Clausen fra Hestewrap.dk, som blandt andet kommer ind på de generelle ønsker, der er til wrap til heste.

Her vil Gerth Petersen Holm fra DM&E også fortælle om forskellige ønsker til kvæg, og Henrik Lehman fra DLF holder et indlæg om blandt andet græstyper og sukkerindhold.

På mødet i Ringsted er der fokus på maskindelen og økonomi. Værterne fra Helms holder et indlæg om blandt andet selve processen, Skandinavisk Plastik kommer ind kvalitet og behov, mens Torben Madsen fra DM&E orienterer om økonomien ved arbejde eller køb.

- Møderne vil være med åben dialog, og er der ønsker til andre emner, holder vi et tredje møde til at afdække dette, lyder det fra DM&E, som håber på en rigtig god dialog om wrap.

Case IH præsenterer nyt forhandlersetup på Sjælland

Danmarks mest sælgende mærke i 2019 for landbrugstraktorer over 50 hk, Case IH, er klar til at løfte sløret for fremtidens forhandlersetup på Sjælland.

Øget viden og større motivation gør en forskel

Der skal mere systematik og stor selverkendelse til i besætningerne for at gøre noget ved dødeligheden, påpeger Seges.

Gødskning tidligere end normalt

Med en forventet lav kvælstofpulje i jorden, og afgrøder der allerede er klar til at starte væksten, vurderes første tildeling af gødning at være lidt tidligere end normalt.

Fleksible bladgødninger

Flex Fertilizer-systemet tildeler næringsstofferne effektivt til afgrøden og efter aktuelt behov. Samtidig er det en både klima- og miljøvenlig gødningsform.

Gratis webinar om gødskningsstrategi

Seges inviterer til webinar om strategier for gødskning for den kommende sæson.

35 millioner fra Danish Agro

Andelsgrovvareselskabet havde sidste år rekordomsætning og et overskud før skat på 402 millioner kroner.

Det totale kvælstof-balanceregnskab skal skrottes

En bare nogenlunde præcis opgørelse fra danske landområder er uladsiggørlig, og naturen har så mange selvregulerende mekanismer, som ikke kan sættes på en formel, påpeger Jørn Rasmussen.

Tysk sag kostede DLG dyrt

Tørken i sommeren 2018 kostede DLG et trecifret millionbeløb på bundlinjen i regnskabet. I 2019 er det en konkurrencesag fra Tyskland, som koster koncernen 119 millioner kroner.

Landbruget skal inddrages i klimaforhandlinger

Vi ved, hvordan man reducerer CO2-udledningen drastisk, samtidig med at man øger produktionen.

Ung lollik har succes med egen maskinstation

Henrik Schmidt driver Henriks Maskinstation på Lolland, og han er med sine bare 26 år én af de yngste i en hård branche.
Side 1 af 47 (932 artikler)Prev1234567454647Next