bannerPos

Gørlev-firma i nyt regi

PC Hegn i Gørlev er nu en del af PIT Hegn. I baggrunden er den erfarne hegnsmand Palle Clausen i færd med at opsætte trådhegn på robinie-pæle i Ringsted Ådal. Foto: PIT Hegn

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
28-03-2020 12:19
Palle Clausen har solgt sit hegnsfirma til PIT Hegn, som nu dækker hele området øst for Storebælt.

HEGNSARTIKLER Hegnsfirmaet PIT Hegn med 50 ansatte dækker hele landet med alle former for hegn til landbruget, hestefolde, dyrehegn samt sikringshegn og smedejernshegn og -låger.

Fire af de ansatte dækker hele området for Storebælt. Det er Palle Clausen og hans folk hos PC Hegn i Gørlev mellem Slagelse og Kalundborg, som PIT Hegn med virkning fra nytår har overtaget.

Desuden er tilknyttet en sælger, som tager sig af Nordsjælland og Københavns-området.  

Direkte leverancer

- Vi har travlt i virksomheden og haft et par fornuftige år. Derfor ser vi også mulighed for at etablere flere afdelinger rundt i landet, siger indehaver Thomas Bentsen, som er fortrøstningsfuld for de kommende måneder trods den helt anderledes samfundsmæssige situation.

- Her i Corona-krisen skal vi kunne samhandle med kunderne under hensyntagen til den alvorlige situation og naturligvis helt efter myndighedernes anvisninger. Derfor har vi yderligere intensiveret vores leverancer af hegn og hegnsartikler ved at sende varer flere gange om ugen til hele landet, direkte ud til kunderne, fortæller PIT Hegn-direktøren.

Han tilføjer, at det samtidig sker til gode priser, her hvor hegnsfirmaet i sagens natur ikke afvikler det traditionelle åbent hus med forårssalg.

- Kunderne har rig mulighed for at benytte vores webshop, men man kan også ringe til os for at bestille og hente rådgivning, understreger direktøren, der for to år siden overtog ejerskabet af virksomheden.

Under åben himmel

Opsætning og renovering af hegn sker uændret, da det foregår under åben himmel. Desuden glæder Thomas Bentsen sig over, at flere Natur 2000- og andre hegnsprojekter sættes i gang, her hvor græsningssæsonen starter.

PIT Hegn har egen import og agenturer inden for landbrugshegn, dyrehegn og hegnsartikler, og firmaet tilbyder sig desuden med sikringshegn samt smedejernshegn og -låger fra egen smedevirksomhed med seks ansatte.

Virksomheden, der har hovedsæde i Ringe på Fyn, har foruden den fynske afdeling også afdelinger i Galten og Hurup Thy og nu også i Gørlev.

0

Valtra har lanceret en fjernstyret traktor

Valtra og firmaet Elisa har sammen udviklet fjernbetjening af en traktor med 5G-netværket og et 360 graders kamera. Løsningen er den første af sin slags i verden.

Spændende tur til Japan

Mød dygtige japanske landmandskolleger på deres landbrug og oplev ved selvsyn det japanske højværdimarked for danske landbrugsprodukter.

Begrænset forskel på klimaets bundlinje

Aarhus Universitet finder ingen særlige forskelle på miljø- og klimapåvirkningen mellem økologisk og konventionel planteproduktion.

Aktiv ungdomsorganisation i fremgang på flere fronter

LandboUngdom er en aktiv organisation med fremgang, der senest er gået med i et nyt nordisk netværk for unge på landet.

40.000 arter på plads i Naturbasen

På Danmarks største vidensbank med national flora og fauna sætter amatører og eksperter hinanden stævne og indsamler unik viden.

Læssemaskiner til ethvert formål

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

Rust virksomheden til den næste krise

Søren Pilegaard, virksomhedsrådgiver i VKST, kommer med råd til at ruste sin virksomhed i en usikker fremtid.

Husk forsikringen – inden skaden sker

Udføres landbrugsarbejde for andre, bør det overvejes at udvide ansvarsforsikringen.

Väderstad med nyt stophjul til såmaskine

For at øge såpræcisionen yderligere lancerer Väderstad et nyt stophjul til deres rækkesåmaskiner.

Koldsøs innovative miniplov er optimeret og klar

Fredag den 31. juli viser Koldsø Smede og Maskinservice den 100 procent klargjorte miniplov med to såaggregater frem ved en sådemonstration i Vestsjælland.
Side 1 af 60 (1188 artikler)Prev1234567585960Next