bannerPos

Messemad bliver givet væk gratis

24-02-2015 11:02

Mad til en værdi af en halv million kroner går til velgørenhed – og skal gøre industrien opmærksom på, hvordan indtjeningen kan øges
Fagmessen Copenhagen Food Fair slutter tirsdag, og herefter kommer der gourmetmad på menuen på en række københavnske herberger og væresteder. Det skriver DR København.

I samarbejde med organisationen Stop Spild af Mad sender messen nemlig 15 tons mad videre til samfundets udsatte. Og det er ikke kun velgørenhed, der har fået Copenhagen Food Fair med på ideen. Målet er også at skabe fokus på, hvordan fødevarebranchen kan minimere madspild for at øge indtjeningen:

- Det er rigtig god signalværdi både for messen og for industrien, når vi viser, at vi er bevidste om problemet med madspild, og vi vil rigtig gerne gøre noget ved det, siger messeudviklingschef Malina Hye til DR København.

De 15 tons mad har en værdi af omkring en halv million kroner.

0

SDK lancerer mobile høstlagre

S.D. Kjærsgaard A/S lancerer nyt tiltag, hvor containere med reservedele udstationeres på Sjælland og i Jylland med det formål at give landmænd hurtig adgang til reservedele og service i en travl høstperiode.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i det nye hovedsæde i Fredericia.

Forberedelse på ferien

Ledelsesrådgiver Jette Sandager påpeger, at en god ferie begynder med en god forberedelse af ferieperioden på bedriften.

Demokaravane havde sidste stop på Sjælland

Sjællænderne kunne på en mark ved Næstved for nylig opleve Kuhn-græsmaskiner i aktion.

Virusgulsot – en reel trussel i år?

I år er der brugt en del mere tid i nogle roemarker end de seneste år. Force-bejdsningen giver pludselig et behov for jævnligt at tjekke for skadedyr.

Godt helbred er vejen frem

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Kender du dine produktionsomkostninger pr. gris?

Ved faldende salgspriser er det vigtigt, man har lave produktionspriser, og det kan blandt andet ske gennem billigt foder.

Jagten på Årets Ø fortsætter

Der er nu sat dato for besøgene på de tre nominerede øer.
Side 1 af 62 (1239 artikler)Prev1234567606162Next