bannerPos

Mæglere i 50 år

Svend-Åge Bruun har lavet landbrugshandler i mere end 25 år, og er i dag eneejer af Landbrugsmæglerne.

Tekst og foto: Leif Christensen

04-08-2020 08:34
Landbrugsmæglerne har siden 1970 formidlet landbrugsejendomme

LANDEJENDOMME Hos Landbrugsmæglerne gælder det primært salg af produktionslandbrug og landbrugsjord, men der er også skovejendomme og lyst-/liebhaverejendomme på hylden.  Når det gælder landbrug, er der kunder i hele landet, mens adressen på lystejendommene primært ligger i Østjylland og Fyn.

- For os gælder det alene om at hjælpe kunden, og vi er uafhængig af alt og alle, og vi vægter moral og etik højt.

Sådan lyder det fra indehaver Svend-Åge Bruun i det 50 år gamle firma, der beskæftiger i alt 12 medarbejdere, hvor de otte er i marken, mens de fire sidder på kontoret i Vejle.

Stor erfaring

Landbrugsmæglerne har siden 1970 formidlet landbrugsejendomme i Danmark og har 50 års indsigt og erfaring i dansk landbrug og omsætningen af produktionslandbrug, større gårde og godser, skov- og naturejendomme samt lyst- og liebhaverejendomme.

Landbrugsmæglerne blev etableret af Laurits Jensen i 1970. I de efterfølgende år har der været flere mæglere med i ejerkredsen, herunder Erling Bøndergaard og Jens Vestergaard og senest Svend-Åge Bruun, som indtrådte i 2000.

Virksomheden var i nogle år ejet af Erling Bøndergaard og Svend-Åge Bruun og blev derfor kendt under navnet »Bøndergaard & Bruun«. I dag er Svend-Åge Bruun eneejer og har beskæftiget sig med landbrugshandler i mere end 25 år.

0

Ny ferielov kræver en gennemgang af kontrakter

Den nye ferielov kan betyde, at ansættelseskontrakterne indeholder oplysninger, der ikke længere er korrekte, og det kan blive en dyr affære for arbejdsgiverne.

Fleksible kalvehytter og læskure

Hos Arnes Smedie har man udviklet og producerer nu egne kalvehytter, udebokse og læskure, hvor kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed er i højsædet.

Ny bog går bag om innovativ mælke- og osteproduktion

Bogen »NaturGræsMælk« beskriver, hvordan man kan forvandle naturarealer til fødevarer af høj værdi på en bæredygtig måde.

Kampagnestart indledes med øko-roer

Sukkerfabrikken i Nykøbing Falster begynder fredag den 18. september med de økologiske sukkerroer, mens Nakskov-fabrikken først starter den 29. september.

LDM retter skarp kritik mod Arla

Det skuffer Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter (LDM), at Arlas overskud ikke kommer producenterne til gavn.

Arla øger omsætning og indtjening i første halvår

Trods corona-krisen kommer Arla ud af første halvår med en øget omsætning og indtjening sammenlignet med sidste år.

Ledelsesrokade i Bregentved Gruppen

Efter 17 år i tjeneste som direktør for Bregentved Gruppen takker Anders Dolmer af og indtræder som bestyrelsesformand. Samtidig får Bregentved Gruppen ny direktør i form af Peter Amstrup-Kappel.

Grundlæggende uenighed om grundbetalingen til landmændene

Landbrug & Fødevarer vil have begrænset indhug i grundbetalingen mest muligt. Økologisk Landsforening ønsker den helt afskaffet til fordel for grønne belønningsordninger.
Side 1 af 68 (1360 artikler)Prev1234567666768Next