bannerPos

Digital bogføring: Skab mere fritid og overskud

Kasper Brint er digitaliseringskonsulent i Østdansk Landboforening.

Tekst og foto: Henrik Sieben

Journalist
28-10-2019 14:19
Østdansk Landboforening giver værktøjer, der gør det nemmere at få styr på økonomien og samtidig giver mere fritid og overskud.

Hvad interesserer og driver dig? Det spørgsmål stiller Kasper Brint, digitaliseringskonsulent i Østdansk Landboforening, og slår samtidig fast, at foreningen gerne vil give sine kunder mulighed for at bruge tid på dét, der interesserer dem.

- Derfor arbejder vi fokuseret på at minimere den tid, man skal investere for at holde styr på økonomien. Så bliv klogere på dine digitale muligheder – kom til vores temadag omkring vores digitale løsninger og hør hvilke fordele det kan give dig, lyder opfordringen fra Kasper Brint.

Videre forklarer digitaliseringskonsulenten at i en tid, hvor den erhvervsdrivende møder større krav til dokumentation fra banker og offentlige myndigheder, er det vigtigt at have adgang til de rigtige tal hele tiden. 

- Derfor er det afgørende, at den økonomiske opfølgning sker løbende og ikke er hægtet op på, hvornår der laves årsregnskaber og momsindberetninger.

Fleksibel programpakke

- Der sker meget med vores digitale produkter i øjeblikket, og der er blevet pustet nyt liv i Summax med lanceringen af NemFaktura og Summax Salg. Vi taler om nye versioner af vores tidligere samlede Summax-løsning, siger Kasper Brint og fortsætter:

- Sammen med e-arkivet og vores mulighed for automatisk at hente kontoudtog fra kundens bank, giver produktet kunden en langt mere fleksibel programpakke. 

Kasper Brint forklarer desuden, at de nye opdateringer og muligheder måske kræver indkøring og hjælp, og derfor har Østdansk Landboforening sat onsdag den 30. oktober af til at give nye og kommende kunder et overblik over de digitale løsninger.

Om formiddagen kan eksisterende Summax-kunder få svar på nogle af de udfordringer, man som bruger oplever, mens eftermiddagens program er målrettet interessenter og nye brugere af programmet.

Øko-træf havde fokus på klimaændringerne

Omkring 100 økologer var med til økologisk inspirationsdag i VKST med indlæg fra blandt andre Per Vesterbæk fra Landbrug & Fødevarer.

Sprøjtenyhed fra Falster

Tusindvis af danske landmænd har været i Tyskland for at hente inspiration på maskinfronten – blandt andet fremtidens sprøjte fra Hardi.

Økologisk Landbrug har udviklet sig både i kraft og på trods af EU

Økologisk landbrug i Danmark har nydt godt at direkte tilskud fra CAP’en (EU’s Fælles Landbrugspolitik)

Tilskudspuljer favoriserer de store på bekostning af de små

Det var meget bedre, hvis alle tilskudsmidler fra EU’s landbrugspolitik faldt som direkte udbetalinger ligesom i gamle dage, siger Christian Bejer Petersen.

EU-støtte sikrer luft i økonomien og overlevelsesevne

Debelgaard ved Brørup ville have gjort alle de samme investeringer, også uden støtte fra Landdistriktsprogrammets tilskudspuljer. Men tilskuddene har sikret bedre vilkår i banken.

Landmand taber spildevandssag i Landsretten

Østre Landsret har omstødt en to år gammel dom fra Byretten i Roskilde, hvor landmand Ole Christiansen ellers havde fået medhold i, at han ikke behøvede at følge påbud om forbedre rensningen af sit spildevand til et vandløb.

- Du skal bare sørge for, at de i Tønder aldrig løber tør for penge

Miljøminister Lea Wermelin (S) fik i går præsenteret et eksempel på jordfordeling i Vipperød på Sjælland. L&F-formand Martin Merrild var også med, og han opfordrer til, at der snart for alvor kommer skub i jordfordelingerne over hele landet.

Den nye indpakning bliver gentaget

Mælkeproducenter på østlige øer inviterer torsdag den 28. november til stormøde i Sorø.

Undgå brand i vintermånederne

Fyringssæsonen er gået i gang, hvilket betyder større risiko for gårdbrande, advarer Topdanmark. 
Side 1 af 41 (807 artikler)Prev1234567394041Next