bannerPos
Efter 10-års fravær er JCB Dancing Diggers, der præsenteres af Nicolaisen & Larsen A/S, tilbage med et stort show på Roskilde Dyrskue.

Eksklusivt gensyn med Dancing Diggers

25-05-2019 10:24:27
I løbet af de tre dyrskuedage kan man se fantastisk maskinshow med JCB Dancing Diggers, der efter 10 år vender tilbage til Roskilde.

Dyrskuets 50-års jubilæum bliver markeret på forskellige måder, og der er blandt andet mulighed for at opleve »dansende« maskiner.

Alle tre dyrskuedage vil JCB Dancing Diggers præsentere et verdenskendt show i den store ring, hvor professionelle engelske demonstratører vil »danse« og udføre forskellige tricks med JCB-rendegravere og hjulgravere.  

Dancing diggers stammer oprindelig helt tilbage fra 1960’erne, hvor JCB-grundlæggeren, Joseph Bamford, i sin Cadillac kørte under en JCB 4 rendegraver, der havde løftet sig op i sine to hydrauliske arme som dannede en bro. 

Det var egentligt blot for at vise, hvor meget kraft, ydeevne og alsidighed som JCB-rendegraverne besidder, men det udviklede sig altså og blev til etableringen af JCB Dancing Diggers.

Populært gensyn

For flere dyrskuegæster bliver der måske tale om et gensyn med JCB Dancing Diggers, der i hvert fald også gav opvisninger, da Roskilde Dyrskue i 2009 fejrede sit 40-års jubilæum.

Det var dengang en stor succes, så der er lagt op til et populært gensyn, når JCB Dancing Diggers i år er tilbage med det fantastiske maskinshow.

Showet i den store dyrskuering er arrangeret i samarbejde med JCB’s danske importør og forhandler, Nicolaisen & Larsen A/S, som også udstiller på Roskilde Dyrskue.

Billeder fra Roskilde Dyrskue 2019