bannerPos

Maskinudstilling er rekordstor

Maskinudstillingen på Roskilde Dyrskue breder sig over det største område i 27 år. Foto: Jesper Hallgren

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
26-05-2019 10:19
Allerede i februar kunne Roskilde Dyrskue melde udsolgt på maskinudstillingen, der bliver den største i 27 år.

Som LandbrugØst tidligere har oplyst, har Roskilde Dyrskue i jubilæumsåret den største maskinudstilling i 27 år. 

Allerede for knap tre måneder siden – i slutningen af februar – kunne udstillingskoordinator Niels Mathiasen således meddele, at der var udsolgt i maskinudstillingen.

Niels Mathiasen meddelte samtidig, at årets maskinudstilling kommer til at strække sig over hele 55.561 kvadratmeter på dyrskuepladsen, og det medfører altså, at maskinudstillingen i år bliver den største siden 1992.

200 maskinudstillere

Knap 200 forskellige virksomheder vil være repræsenteret på maskinudstillingen, hvor man således som altid vil kunne finde alverdens maskiner og redskaber.

Udover de cirka 200 maskinudstillere kan man på Roskilde Dyrskue stifte bekendtskab med omkring 150 virksomheder i erhvervsudstillingen, og i alt godt 100 udstillere inden for kategorierne Ryttermarked, Bolig og Energi samt Spisekammeret.

I midten af avisen kan man i øvrigt finde en komplet oversigt over de til sammen cirka 450 udstillere på dyrskuet.

0

Grimme styrker rådgivning og salgssupport øst for Storebælt

Uffe Jensen er udpeget som ny ansvarlig for salg af kartoffemaskiner på Sjælland hos Grimme, oplyser selskabet.

I et høstvakuum

Lige nu er vurderingen på Danish Agros afdeling i Dalmose på Vestsjælland, at man skal modtage middeludbytter af korn og raps. Det er stilhed før stormen, fortæller markedsdirektør Christian Hjerpsted mandag eftermiddag, hvor høsten ligger stille.

Syngenta og FaunaPhotonics hylder biodiversiteten

Biodiversitet er vigtig for vores natur, og landbruget har en helt særlig rolle i at hjælpe og passe på biodiversiteten.

Roedyrkernes nye formand er klar til opgaverne

Troels Frandsen er ny mand i spidsen for de cirka 850 sukkerroedyrkende landmænd, der de seneste år har skulle omstille sig fra faste kvoter til det frie marked.

Godt tilbud på ny roesort

Via Nordic Sugars hjemmeside kan roedyrkere frem til den 1. august vælge frø fra SesvanderHave til en reduceret pris.

Ny roeaftale med klare forbedringer

Både hos Danske Sukkerroedyrkere og Nordic Sugar er der bred enighed om, at den nye sukkerroeaftale indeholder flere klare forbedringer.

Landdistrikter glæder sig over EU-aftale

Den nye aftale om EU's genopretningsfond tilfører flere milliarder euro til udvikling af landdistrikter, hvilket åbner for nye muligheder i Danmark, vurderer Landdistrikternes Fællesråd. Formand Steffen Damsgaard håber konkret, at regeringen vil booste udviklingen på landet ved at prioritere flere midler til de lokale aktionsgrupper samt fortsat styrke fødevareklyngen.
Side 1 af 64 (1277 artikler)Prev1234567626364Next