bannerPos

Maskinudstilling er rekordstor

Maskinudstillingen på Roskilde Dyrskue breder sig over det største område i 27 år. Foto: Jesper Hallgren

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
26-05-2019 10:19
Allerede i februar kunne Roskilde Dyrskue melde udsolgt på maskinudstillingen, der bliver den største i 27 år.

Som LandbrugØst tidligere har oplyst, har Roskilde Dyrskue i jubilæumsåret den største maskinudstilling i 27 år. 

Allerede for knap tre måneder siden – i slutningen af februar – kunne udstillingskoordinator Niels Mathiasen således meddele, at der var udsolgt i maskinudstillingen.

Niels Mathiasen meddelte samtidig, at årets maskinudstilling kommer til at strække sig over hele 55.561 kvadratmeter på dyrskuepladsen, og det medfører altså, at maskinudstillingen i år bliver den største siden 1992.

200 maskinudstillere

Knap 200 forskellige virksomheder vil være repræsenteret på maskinudstillingen, hvor man således som altid vil kunne finde alverdens maskiner og redskaber.

Udover de cirka 200 maskinudstillere kan man på Roskilde Dyrskue stifte bekendtskab med omkring 150 virksomheder i erhvervsudstillingen, og i alt godt 100 udstillere inden for kategorierne Ryttermarked, Bolig og Energi samt Spisekammeret.

I midten af avisen kan man i øvrigt finde en komplet oversigt over de til sammen cirka 450 udstillere på dyrskuet.

0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next