bannerPos

Nordsjællandsk kvalitetsfoder går som varmt brød

Der er mange fjerkræartikler på hylderne hos NAG, og alle varerne kan blandt andet købes via webshoppen på nag.dk.

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
14-11-2020 11:09
NAG er forankret i Nordsjælland, hvor firmaet blandt andet har en foderfabrik, der leverer kvalitetsfoder til hele landet.

FODER Nordsjællands Andels Grovvareforening AmbA (NAG) er – som navnet antyder – forankret i Nordsjælland, og det er med afdelinger i både Helsinge, Borup ved Skævinge og i Dønnevælde nær Græsted.

Til dagligt er navnet blot NAG, og det navn er kendt i hele Danmark. NAG har således forhandlere over hele landet og en velfungerende webshop, så alle kan nemt købe foder og tilbehør til alle gårdens dyr.

- Vi producerer selv vores foder på foderfabrikken i Helsinge, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten, fortæller Line Dolling, daglig leder af LandBOtikken i Helsinge.

Kvalitetsfoderet går også som varmt brød hos det nordsjællandske firma, der efterhånden har eksisteret i mere end 50 år.

Mange fjerkræartikler

Hestefolket udgør en stor del af kunderne hos NAG, der dog også har mange kunder med fjerkræ, da NAG har et rigt sortiment af foder og alverdens tilbehør.

- Vi forhandler foder til alle typer fjerkræ i alle aldre samt en masse fjerkræartikler som for eksempel foder- og vandautomater, varmelamper, redekasser og strøelse, siger Line Dolling.

- Vi kan også levere foder og tilbehør til større dyrehold, og vi tilbyder tillige mulighed for at få lavet en specialblanding, der passer til hvert et ønske og behov, tilføjer Line Dolling og oplyser, at disse specialblandinger kræver bestilling på minimum et ton.

Uddannede foderkonsulenter

Apropos bestilling. På NAG’s webshop kan man let se og bestille de forskellige varer, og der er fri fragt, hvis man køber NAG-foder for mere end 1.500 kroner.

Man kan også gratis altid få et godt råd hos NAG, hvor de ansatte har stor viden om de enkelte dyr.

- Vores kompetente medarbejdere og uddannede foderkonsulenter er altid klar til at rådgive i forbindelse med valg af foder, og det er naturligvis en service, der ikke koster noget, slutter Line Dolling.

0

Halmpresser i pilleform

En stor Krone pillepresser blev for nylig vist frem hos CMC Maskinstation i Svinninge i Nordvestsjælland.

Omfattende sortsforsøg nedtones i branchen

Elo West Larsen fra KWS Scandinavia A/S undrer sig over, at forsøgsresultater inden for roedyrkning til tider underspilles i branchen.

Effektiv ukrudtstrimmer

Italienske Meneguzzo står bag en effektiv ukrudtstrimmer til økologiske afgrøder og specialafgrøder.

Landmændene har fået nok…

Med traktordemonstrationer i Aarhus og København fik de danske landmænd luftet deres utilfredshed med regeringen.

Spændende ny radrenser til roeproduktionen

Chopstar Twin kommer helt tæt på rækken og kan blandt andet hjælpe sukkerroedyrkere.

Har skiftet fra bælter til hjul

Udviklingen blandt landbrugsmaskiner går mange steder fra hjul til bæltekøretøjer, men Bo Lærkesen fra Lærkesminde Landbrug & Maskinstation er gået den modsatte vej.

Forkert sortsvalg kan give et markant udbyttetab

Pletvis forekomst af nematoder i roemarkerne sætter store krav til NT-sorter.

Ny ukrudtsstrategi

Lars Kruse Andersen fra Adama oplyser, at landets sukkerroedyrkere skal lægge en ny plan for ukrudtsbekæmpelse i roemarkerne.

Mere vild natur i nordsjællandsk nationalpark

Fire vandhuller genskabes i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.
Side 1 af 77 (1530 artikler)Prev1234567757677Next