bannerPos

En aften med Hammerslag

Mandag den 28. oktober inviterer Centrovice til foredrag med vært Christian Degn fra det populære tv-program »Hammerslag«.
Værten fra det populære tv-program besøger Centrovice den 28. oktober.

Mandag den 28. oktober klokken 19.00 danner Centrovice i Vissenbjerg kulisse, eller studie om man vil, når tv-værten Christian Degn inviterer med ind bag kameraet på det populære program »Hammerslag«.

Programmet har samlet danskerne foran tv-skærmene i 27 år til en dyst om at gætte huspriser med ejendomsmæglerne på Hold Øst og Hold Vest, og på denne aften fortæller Christian Degn om alt det, man ikke ser på skærmen. Han deler alle de gode og sjove historier fra optagelserne, viser nogle flotte boliger, og afslører hemmeligheden bag tv-programmets store succes gennem mange år.

Prisen for at deltage er 200 kroner inkl. moms. Der er mulighed for at begynde aftenen fra klokken 17 med en gang tapas inden foredraget til 135 kroner pr. person. Det kræver, at man hos Centrovice eller på hjemmesiden bestiller bord på forhånd.

 

Øko-træf havde fokus på klimaændringerne

Omkring 100 økologer var med til økologisk inspirationsdag i VKST med indlæg fra blandt andre Per Vesterbæk fra Landbrug & Fødevarer.

Sprøjtenyhed fra Falster

Tusindvis af danske landmænd har været i Tyskland for at hente inspiration på maskinfronten – blandt andet fremtidens sprøjte fra Hardi.

Økologisk Landbrug har udviklet sig både i kraft og på trods af EU

Økologisk landbrug i Danmark har nydt godt at direkte tilskud fra CAP’en (EU’s Fælles Landbrugspolitik)

Tilskudspuljer favoriserer de store på bekostning af de små

Det var meget bedre, hvis alle tilskudsmidler fra EU’s landbrugspolitik faldt som direkte udbetalinger ligesom i gamle dage, siger Christian Bejer Petersen.

EU-støtte sikrer luft i økonomien og overlevelsesevne

Debelgaard ved Brørup ville have gjort alle de samme investeringer, også uden støtte fra Landdistriktsprogrammets tilskudspuljer. Men tilskuddene har sikret bedre vilkår i banken.

Landmand taber spildevandssag i Landsretten

Østre Landsret har omstødt en to år gammel dom fra Byretten i Roskilde, hvor landmand Ole Christiansen ellers havde fået medhold i, at han ikke behøvede at følge påbud om forbedre rensningen af sit spildevand til et vandløb.

- Du skal bare sørge for, at de i Tønder aldrig løber tør for penge

Miljøminister Lea Wermelin (S) fik i går præsenteret et eksempel på jordfordeling i Vipperød på Sjælland. L&F-formand Martin Merrild var også med, og han opfordrer til, at der snart for alvor kommer skub i jordfordelingerne over hele landet.

Den nye indpakning bliver gentaget

Mælkeproducenter på østlige øer inviterer torsdag den 28. november til stormøde i Sorø.

Undgå brand i vintermånederne

Fyringssæsonen er gået i gang, hvilket betyder større risiko for gårdbrande, advarer Topdanmark. 
Side 1 af 41 (807 artikler)Prev1234567394041Next