bannerPos

En aften med Hammerslag

Mandag den 28. oktober inviterer Centrovice til foredrag med vært Christian Degn fra det populære tv-program »Hammerslag«.
15-10-2019 08:00

Værten fra det populære tv-program besøger Centrovice den 28. oktober.

Mandag den 28. oktober klokken 19.00 danner Centrovice i Vissenbjerg kulisse, eller studie om man vil, når tv-værten Christian Degn inviterer med ind bag kameraet på det populære program »Hammerslag«.

Programmet har samlet danskerne foran tv-skærmene i 27 år til en dyst om at gætte huspriser med ejendomsmæglerne på Hold Øst og Hold Vest, og på denne aften fortæller Christian Degn om alt det, man ikke ser på skærmen. Han deler alle de gode og sjove historier fra optagelserne, viser nogle flotte boliger, og afslører hemmeligheden bag tv-programmets store succes gennem mange år.

Prisen for at deltage er 200 kroner inkl. moms. Der er mulighed for at begynde aftenen fra klokken 17 med en gang tapas inden foredraget til 135 kroner pr. person. Det kræver, at man hos Centrovice eller på hjemmesiden bestiller bord på forhånd.

 

0

Begrænset forskel på klimaets bundlinje

Aarhus Universitet finder ingen særlige forskelle på miljø- og klimapåvirkningen mellem økologisk og konventionel planteproduktion.

Aktiv ungdomsorganisation i fremgang på flere fronter

LandboUngdom er en aktiv organisation med fremgang, der senest er gået med i et nyt nordisk netværk for unge på landet.

40.000 arter på plads i Naturbasen

På Danmarks største vidensbank med national flora og fauna sætter amatører og eksperter hinanden stævne og indsamler unik viden.

Læssemaskiner til ethvert formål

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

Rust virksomheden til den næste krise

Søren Pilegaard, virksomhedsrådgiver i VKST, kommer med råd til at ruste sin virksomhed i en usikker fremtid.

Husk forsikringen – inden skaden sker

Udføres landbrugsarbejde for andre, bør det overvejes at udvide ansvarsforsikringen.

Väderstad med nyt stophjul til såmaskine

For at øge såpræcisionen yderligere lancerer Väderstad et nyt stophjul til deres rækkesåmaskiner.

Koldsøs innovative miniplov er optimeret og klar

Fredag den 31. juli viser Koldsø Smede og Maskinservice den 100 procent klargjorte miniplov med to såaggregater frem ved en sådemonstration i Vestsjælland.

To måneder mere til vandrådsarbejdet

Miljø- og Fødevareministeriet har lyttet til ønsket om at flytte fristen for vandrådsarbejdet, som med udsættelsen er den 22. november.

Danish Crown leverer sit bedste halvårsregnskab

Halvårs-omsætningen i Danish Crown er med 32 milliarder kroner 18 procent større end sidste år, og nettoresultatet er øget med 46 procent til 1,4 milliarder kroner.
Side 1 af 60 (1186 artikler)Prev1234567585960Next