bannerPos

Netværksgruppe for udlejere

Patriotisk Selskab står bag en ny netværksgruppe med fokus på udlejning. Arkivfoto.

Redaktionen

15-07-2019 08:00
Patriotisk Selskab har oprettet en netværksgruppe, hvor udlejere blandt andet kan blive klogere på lejekontrakter, husleje, forbrugsregnskaber og alt det andet, som udlejere skal have styr på.

Udlejer du boliger? Og synes du også, at det kan være svært at finde rundt i reglerne om udlejning, og hvordan du smartest administrerer de opgaver, der er forbundet med udlejningen? Så skal du måske kigge nærmere på en ny netværksgruppe med fokus på udlejning, som Patriotisk Selskab står bag.

Som udlejer er det vigtigt, at du er professionel. Der kan hurtigt opstå udfordringer, eksempelvis i form af uenigheder med lejeren. Og følger du ikke nøje lejelovgivningens formkrav, har det store konsekvenser for gyldigheden af aftaler, varslinger om lejestigning, forbedringer og andet.

Netværksgruppen er derfor for dig, der – som en ekstra indtægtskilde – udlejer boliger ved siden af landbrugsdriften, men godt kunne bruge noget mere viden om reglerne på området og et netværk at dele praktiske spørgsmål med.

Ved at deltage i netværksgruppen kan du blandt andet blive klogere på lejekontrakter, husleje, hvad du gør, hvis lejeren ikke betaler, forbrugsregnskaber og alt det andet, du som udlejer skal have styr på.

Det er chefjurist Rikke Gade Trinskjær, Patriotisk Selskab, som bliver facilitator for netværksgruppen og sørger for dagsorden og det faglige program, der udarbejdes i tæt samarbejde med gruppen. Af og til inviteres også en anden indlægsholder.

Møderne afholdes på skift hos netværksgruppens deltagere, hvor der også tages hensyn til geografisk placering. Hvis du er interesseret, kan du kontakte Patriotisk Selskab.

 

Uden EU havde vi færre bønder og højere forbrugerpriser

Den fælles landbrugspolitik har understøttet landmændenes indkomst og er også med til at holde forbrugerpriserne nede.

Mangel på bestøvere kan true specialafgrøderne

Dyrkere af blandt andet hybridraps, hvidkløver og andre specialafgrøder får et problem, hvis danske erhvervsbiavlere ikke kan afsætte deres honning. Bi-avlerne lever udover honningsalget nemlig også af at leje bier ud til bestøvning af specialafgrøder.

Weidemanns læssere hædret

To læssere fra Weidemann er blevet hædret med fornemme designpriser.

Ny flishugger har bælter - og fjernbetjening

Med fokus på sikkerhed, miljø og brugervenlighed har Linddana skabt den ultimative flishugger, som for at øge sikkerheden og brugervenligheden styres med fjernbetjening.

EDC Poul Erik Bech etablerer forretningsområde indenfor landbrug

Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed indenfor EDC-gruppen, EDC Poul Erik Bech, udvider forretningspaletten med opstart af EDC Landbrug Poul Erik Bech. Manden, der skal sidde i spidsen, er en tung profil der tidligere kommer fra en stilling som chef for Nykredits landsbrugsafdeling på Sjælland.

Få tiltag kan gøre en stor forskel

Klubber for de Stående Jagthunde i Danmark arbejder for at forbedre forholdene for faunaen i agerlandet i almindelighed og for agerhønsene i særdeleshed.

Gør kulturerne klar til salg

Langesømessen er lig med startskuddet for fremvisning af kulturer.

Et skilt som det bedste forsvar

Vejskiltene og gode øjne kan gøre forskellen på liv og død for dyrene i den danske natur.

Fremmer madforståelse og sociale færdigheder

1.900 børn har i år deltaget på en af de over 100 madskoler, som 4H arrangerer i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og Rema 1000.
Side 1 af 35 (695 artikler)Prev1234567333435Next