bannerPos

Netværksgruppe for udlejere

Patriotisk Selskab står bag en ny netværksgruppe med fokus på udlejning. Arkivfoto.
15-07-2019 08:00
Patriotisk Selskab har oprettet en netværksgruppe, hvor udlejere blandt andet kan blive klogere på lejekontrakter, husleje, forbrugsregnskaber og alt det andet, som udlejere skal have styr på.

Udlejer du boliger? Og synes du også, at det kan være svært at finde rundt i reglerne om udlejning, og hvordan du smartest administrerer de opgaver, der er forbundet med udlejningen? Så skal du måske kigge nærmere på en ny netværksgruppe med fokus på udlejning, som Patriotisk Selskab står bag.

Som udlejer er det vigtigt, at du er professionel. Der kan hurtigt opstå udfordringer, eksempelvis i form af uenigheder med lejeren. Og følger du ikke nøje lejelovgivningens formkrav, har det store konsekvenser for gyldigheden af aftaler, varslinger om lejestigning, forbedringer og andet.

Netværksgruppen er derfor for dig, der – som en ekstra indtægtskilde – udlejer boliger ved siden af landbrugsdriften, men godt kunne bruge noget mere viden om reglerne på området og et netværk at dele praktiske spørgsmål med.

Ved at deltage i netværksgruppen kan du blandt andet blive klogere på lejekontrakter, husleje, hvad du gør, hvis lejeren ikke betaler, forbrugsregnskaber og alt det andet, du som udlejer skal have styr på.

Det er chefjurist Rikke Gade Trinskjær, Patriotisk Selskab, som bliver facilitator for netværksgruppen og sørger for dagsorden og det faglige program, der udarbejdes i tæt samarbejde med gruppen. Af og til inviteres også en anden indlægsholder.

Møderne afholdes på skift hos netværksgruppens deltagere, hvor der også tages hensyn til geografisk placering. Hvis du er interesseret, kan du kontakte Patriotisk Selskab.

 

Økologisk omlægning var det bedste valg for bundlinjen

En driftsleders jobskifte gav anstødet til, at Agrovest droppede konventionelt landbrug. Omlægningen er gået godt, fortæller medejer af det økologiske planteavlsselskab, Ulrik Olsen.

KU-professor gav roedyrkere en status i klimadebatten

Hvis landbruget skal sænke klimaaftrykket, er det en god idé at tage økonomiske hensyn, påpegede KU-professor Jette Jacobsen på Strubes klimamøde i Nykøbing Falster.

ATV’ere vinder frem som landbrugsredskaber

De små køretøjer kan ofte med fordel bruges i driften i stedet for traktoren.

16 avlermøder på to uger

I løbet af et par uger i december holder DLF 16 avlermøder over hele landet.

Erstatning for sprøjteforbud skaber stor utilfredshed

Første afgørelse om erstatningens størrelse til en lodsejer ramt af sprøjteforbud i et BNBO i Egedal Kommune medfører stor utilfredshed.

Mange tilbud kan skabe forvirring

- Det bedste råd er at have is i maven, lyder det fra Kristian Nørby Nielsen, product manager i Strube Scandinavia.

- Vi skal konstant tænke nyt

På Stenalt Gods drives man af at forbedre sig hele tiden. Derfor undrer det godset, når EU-ordninger som har innovation til formål, udelukker nye driftsmuligheder.

Teknologi har løftet planteavlen på Stenalt Gods

På Stenalt Gods har EU-tilskud været med til at fremme den økologiske planteavl med nye teknologier og opbevaringsmuligheder til tørring.

El-drevne minilæssere bliver aktuelle for landbrug

Stigende krav til arbejdsmiljø og klimavenlighed vil efterhånden give indpas i landbrugsbedrifter for støjsvage og udstødningsfri maskiner, forudser forhandler.
Side 1 af 42 (839 artikler)Prev1234567404142Next