bannerPos

Sekretær fra egne rækker

Driftsøkonomikonsulent Luise Søvrup, der siden 2013 har været medarbejdervalgt medlem af Centrovice-bestyrelsen, er pr. 1. januar ansat som direktionssekretær.

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
10-01-2019 10:44
Luise Søvrup tiltrådte 1. januar som direktionssekretær hos Centrovice.

Det er et kendt ansigt på gangene i rådgivningscentret i Vissenbjerg, som nu har indtaget rollen som sekretær for direktionen og bestyrelsen i Centrovice.

Efter Kirsten Louise Schmidt, som trådte tilbage som direktionssekretær for at gå på pension sidste år, er det nu 46-årige Luise Søndergård Søvrup, som varetager sekretærposten.

Luise Søvrup været ansat i den fynske landboorganisation, lige siden hun i 1992 fik elevplads i det daværende Sydfyns Landbocenter.
Sekretæropgaverne for direktion og bestyrelse vil for Luise Søvrup ikke være ukendt, idet hun siden 2013 har været medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem.

Sideløbende med arbejdet som direktionssekretær varetager hun fortsat opgaver i økonomiafdelingen.

Mere om den nye direktionssekretær i næste uges LandbrugFyn.

 

Ny aftale om sukkerroer på plads

Nordic Sukker og Danske Sukkerroedyrkere har netop indgået en aftale om dyrkning af sukkerroer i 2020.

- Robot-projekt skal støttes og tales op

Der er store perspektiver i Farmdroid markrobot. Det vurderer maskinkonsulent ved VKST Christian Rabølle, der ser et aktuelt behov for robotten i økologiske bedrifter.

Godt nyt til DLFs frøavlere

DLFs frøavlere tjener 85 millioner kroner ekstra for høst 2018

Vejret i maj var køligt

Statistik fra DMI giver et tilbageblik på maj, der var koldere end normalt, men havde nedbør tæt på gennemsnittet.

Veganere politianmeldt for ulovlig indtrængen i svinestalde

Uden hensyntagen til smittebeskyttelse har personer fra Veganerpartiet optaget facebookvideo fra svinestalde, som har til formål at skabe forargelse hos partiets tilhængere. De ulovlige indtrængninger bliver nu en sag for politiet.

Samlede leasingaftaler for hele maskinparken venter

Flere landmænd viser interesse for individuelle aftaler, som omfatter flere fabrikater, men som kan samles i én leasingaftale, lyder det fra Leasing Fyn.

Operationel leasing kræver indblik i timetal og hektarer

For traktorer skal timebehovet generelt nærme sig 850-1.000 timer pr. år, før operationel leasing er interessant, mens der også ses eksempler på positive kalkulationer ved mindre timetal, vurderer DM&E Agro i en leasing-analyse.

Landboforening melder alt klar til Store Frødag

2019-udgaven af Store Frødag foregår hos formanden for Østdansk Landboforening, Jørgen Petersen, og sønnen Christian Petersen på Thinghøj på Stevns.

Planter kan være skyld i fotosensibilitet hos heste

Alle planteædende husdyr kan få fotosensibilitet. Seges Heste sætter fokus på, hvad visse planter kan få af følger for heste på græs.
Side 1 af 32 (621 artikler)Prev1234567303132Next