bannerPos

- Endelig!

23-03-2020 15:11

Hos landmand Torben Juul Madsen kan der nu endelig køres ud i markerne, og børnene har i disse coronadage ekstra god tid til at hjælpe med at samle sten. Side 9

En juridisk sensation

Advokat Hans Sønderby mener at have fundet en sensation i den skriftlige korrespondance i retssagen mod staten, der kører i forbindelse med sprøjteforbuddet i BNBO. Det endelige mål er stadig at få fjernet BNBO-forbuddet, som et ellers meget bredt flertal i Folketinget står bag.

Politik

Side 2-3

 

Hjallerup Maskinforretning er lukket

Om det kun er for en enkelt dag, eller Hjallerup Maskinforretning er lukket for altid, kan ejerkredsen bag en af landets største maskinforhandlere ikke bekræfte.

Maskiner 

Side 7

 

 

0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next