bannerPos

16 avlermøder på to uger

Syv af de i alt 16 DLF-møder er øst for Storebælt. Billedet er fra sidste års avlermøde i Sorø. Arkivfoto: Jørgen P. Jensen

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
07-12-2019 10:29
I løbet af et par uger i december holder DLF 16 avlermøder over hele landet.

FRØ I årets sidste måned holder DLF 16 avlermøder over det ganske land, og syv af møderne foregår øst for Storebælt – med VKST i Sorø som første stop mandag den 9. december.

De resterende seks østdanske avlermøder er fordelt på tre møder i de to sidste uger inden jul, og det er begge uger tirsdag, onsdag og torsdag.

Tirsdag den 10. december er det i Restaurant Bangs Have i Maribo på Lolland, onsdag den 11. i Aakirkeby-Hallen på Bornholm og om torsdagen på Hotel Scandic i Roskilde.

Ugen efter er det første DLF-møde øst for Storebælt på Rosenfeldt Gods ved Vordingborg tirsdag den 17. december, dernæst er det på Støberiet i Stege på Møn, inden møderækken slutter i Dansk Planteforædling ved Store Heddinge på Stevns.

Samtlige møder begynder klokken 9.30 og slutter med frokost klokken 12.45. I løbet af de godt tre timer vil der være en markedsorientering, som vil redegøre for salgs- og markedssituationen samt behov for udlæg til foråret 2020.

Avlermøderne byder også på informationer om nye tiltag og aktiviteter, ligesom der naturligvis bliver en opdatering af årets frøhøst, både lokalt og landsdækkende, meddeler DLF, der har hovedsæde i Roskilde.

jhal

0

SDK lancerer mobile høstlagre

S.D. Kjærsgaard A/S lancerer nyt tiltag, hvor containere med reservedele udstationeres på Sjælland og i Jylland med det formål at give landmænd hurtig adgang til reservedele og service i en travl høstperiode.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i det nye hovedsæde i Fredericia.

Forberedelse på ferien

Ledelsesrådgiver Jette Sandager påpeger, at en god ferie begynder med en god forberedelse af ferieperioden på bedriften.

Demokaravane havde sidste stop på Sjælland

Sjællænderne kunne på en mark ved Næstved for nylig opleve Kuhn-græsmaskiner i aktion.

Virusgulsot – en reel trussel i år?

I år er der brugt en del mere tid i nogle roemarker end de seneste år. Force-bejdsningen giver pludselig et behov for jævnligt at tjekke for skadedyr.

Godt helbred er vejen frem

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Kender du dine produktionsomkostninger pr. gris?

Ved faldende salgspriser er det vigtigt, man har lave produktionspriser, og det kan blandt andet ske gennem billigt foder.

Jagten på Årets Ø fortsætter

Der er nu sat dato for besøgene på de tre nominerede øer.
Side 1 af 62 (1239 artikler)Prev1234567606162Next