bannerPos

Finalen i Store Hestedag Cup til Ringsted

Store Hestedag Cup er en stilturnering i terrænspringning. Formålet er at introducere ryttere til militarysporten, og den tager afsæt i terrænspringning under trygge forhold. Arkivfoto
25-07-2020 13:05

HESTE Da der desværre ingen Store Hestedag bliver i år, er det blevet nødvendigt at få en anden stævnearrangør til at overtage den populære turnering Store Hestedag Cup.

Dansk Ride Forbund retter en stor tak til Ringsted Rideklub (D4), der i forvejen afvikler stævne i den pågældende weekend, den 5.- 6. september, og som med kort varsel har takket ja til at afvikle finalen. Derfor bliver finalen i årets Store Hestedag Cup afviklet hos RIR lørdag den 5. september. Der vil være træning om formiddagen og finaleafvikling om eftermiddagen.

Store Hestedag Cup er en stilturnering i terrænspringning. Formålet med cuppen er at introducere ryttere til militarysporten, og den tager afsæt i terrænspringning under trygge forhold.

Der afvikles kvalifikationsrunder til og med august, og der kommer løbende nye kvalifikationer. Se kalenderen i stævnekalenderen på DRF GO.

Bestemmelser for Store Hestedag Cup 2020 kan findes på rideforbund.dk.

cab

0

Så er der igen varer på hylderne

Både sælgere og købere af landbrugsejendomme valgte at »klappe hesten«, efter statsminister Mette Frederiksen tonede frem på skærmen og lukkede store dele af landet ned

Fynboer øjner sjællandske kartoffeldyrkere

Det kræver tilsagn om knap 7.000 hektar med melkartoffel, hvis ny fynsk kartoffelmelsfabrik skal blive en realitet. Kommende informationsmøder skal vise om der er tilstrækkelig interesse.

Landbruget skal dyrke fællesskabet

Som dansk landmand skal man arbejde for øget synlighed, og dyrke fællesskabet, lyder det fra sjællandske Yke Kloppenburg fra Sektorbestyrelsen for Kvæg.

Massivt rod i Miljøstyrelsen koster landbruget

Massivt rod i Miljøstyrelsens beregninger for kvælstof-belastningen i Smålandshavets åbne del kan koste landbruget på Syd- og Vestsjælland dyrt i form af ekstra efterafgrøder, mener Gefion og DLS.

Grimme styrker rådgivning og salgssupport øst for Storebælt

Uffe Jensen er udpeget som ny ansvarlig for salg af kartoffemaskiner på Sjælland hos Grimme, oplyser selskabet.

I et høstvakuum

Lige nu er vurderingen på Danish Agros afdeling i Dalmose på Vestsjælland, at man skal modtage middeludbytter af korn og raps. Det er stilhed før stormen, fortæller markedsdirektør Christian Hjerpsted mandag eftermiddag, hvor høsten ligger stille.

Syngenta og FaunaPhotonics hylder biodiversiteten

Biodiversitet er vigtig for vores natur, og landbruget har en helt særlig rolle i at hjælpe og passe på biodiversiteten.
Side 1 af 65 (1281 artikler)Prev1234567636465Next