bannerPos

Unikke oplevelser på rejse til New Zealand

Mount Cook er New Zealands højeste bjerg, der med sine 3.724 meter strækker sig mod himlen. Man kan ad jævne stier gå ind til gletsjersøen foran bjerget.

Tekst og foto: John Ankersen

Redaktør, LandbrugSyd
07-07-2018 07:00
De store naturoplevelser ligger som perler på en snor i New Zealand – ofte afbrudt af græssende får og kreaturer, der i antal langt overstiger befolkningen.

I New Zealand finder man alt fra dybe fjorde, vidtstrakte sletter til høje bjerge, vulkaner, vandfald og lange, gyldne sandstrande. Måske er det lige noget for dig at opleve alt det, og det kan du med rejsogoplev, som tilbyder en spændende rejse til New Zealand fra 16. februar til 10. marts 2019.
Rejsen begynder sydligst på Sydøen og bevæger sig nordpå efter et besøg på Stewart Island, et naturparadis med et rigt fugleliv. Årstiderne i New Zealand er modsat det, vi er vant til på de nordlige breddegrader. Syd er koldest og Nordøens nordligste del er subtropisk.
Anne Hansen Aamand er en af de to rejseledere på rejsen. Hun har boet i New Zealand og siden rejst der flere gange. Derfor kender hun et stort antal skønne steder som Curio Bay, Central Otago, Mount Cook og Rotorua med maorikulturen, der alle er en del af rejsens besøg.
Har du lyst til at tage med på tur til New Zealand, eller blot høre mere om landet, så er der meget mere at læse på side 2 i dagens og ugens udgave af LandbrugØst
 

0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next