bannerPos

DeLaval overrækker robot nummer 500

Robotten overrækkes her til Franz-Josef og Sebastian Göke sammen med forhandler Tobias Tenhumberg (fra venstre.)
24-03-2020 13:25

Foderskubberrobotten DeLaval OptiDuo nummer 500 blev forleden overrakt til sin nye ejermand i Tyskland, mælkeproducent Sebastian Göke.

Sebastian Göke fortæller, at han valgte den automatiske foderskubber, fordi automation og dyrevelfærd er vigtig for ham.

- Jeg var overbevist af teknologien lige fra starten. Især da der ikke er noget foderspild. Det er en kæmpe forskel fra andre systemer for mig, og vi ser frem til at se den i aktion siger mælkeproducenten 

Den familiedrevne gård i det nordvestlige Tyskland med cirka 100 malkekøer er fremtidsorienteret og skal snart skifte fra konventionel malkning til et automatisk malkesystem, forlyder det.

Forhandleren Tenhumberg Tier und Technik installerede OptiDuo-robotten hos Sebastian Göke.

- Den største fordel er systemets sikkerhed. Takket være induktionssystemet, kører OptiDuo’en helt pålideligt, siger forhandleren. 

- Endnu en fordel er den spiralformede dobbeltsnegl, som ikke kun skubber foderet men som også blander det. Denne funktionalitet overbeviser mange kunder, og det sikrer, at foderet altid er friskt og attraktivt for køerne, forklarer Tenhumberg.

0

Begrænset forskel på klimaets bundlinje

Aarhus Universitet finder ingen særlige forskelle på miljø- og klimapåvirkningen mellem økologisk og konventionel planteproduktion.

Aktiv ungdomsorganisation i fremgang på flere fronter

LandboUngdom er en aktiv organisation med fremgang, der senest er gået med i et nyt nordisk netværk for unge på landet.

40.000 arter på plads i Naturbasen

På Danmarks største vidensbank med national flora og fauna sætter amatører og eksperter hinanden stævne og indsamler unik viden.

Læssemaskiner til ethvert formål

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

Rust virksomheden til den næste krise

Søren Pilegaard, virksomhedsrådgiver i VKST, kommer med råd til at ruste sin virksomhed i en usikker fremtid.

Husk forsikringen – inden skaden sker

Udføres landbrugsarbejde for andre, bør det overvejes at udvide ansvarsforsikringen.

Väderstad med nyt stophjul til såmaskine

For at øge såpræcisionen yderligere lancerer Väderstad et nyt stophjul til deres rækkesåmaskiner.

Koldsøs innovative miniplov er optimeret og klar

Fredag den 31. juli viser Koldsø Smede og Maskinservice den 100 procent klargjorte miniplov med to såaggregater frem ved en sådemonstration i Vestsjælland.

To måneder mere til vandrådsarbejdet

Miljø- og Fødevareministeriet har lyttet til ønsket om at flytte fristen for vandrådsarbejdet, som med udsættelsen er den 22. november.

Danish Crown leverer sit bedste halvårsregnskab

Halvårs-omsætningen i Danish Crown er med 32 milliarder kroner 18 procent større end sidste år, og nettoresultatet er øget med 46 procent til 1,4 milliarder kroner.
Side 1 af 60 (1186 artikler)Prev1234567585960Next