bannerPos

Limousinebesætninger åbner stalddørene

Dansk Limousine Forening holder traditionen tro åbent hus i en række limousinebesætninger fordelt over hele landet.

Jesper Hallgren

Journalist
22-01-2019 07:26
Lørdag den 26. januar holdes åbent hus i tre sjællandske limousinebesætninger.

På denne årstid er det blevet en tradition, at Dansk Limousine Forening holder åbent hus i en række limousinebesætninger over hele landet, og sådan er det også i år.

I alt 16 besætninger, der i størrelse varierer fra 4 til omkring 65 moderdyr, slår i år stalddørene op for besøgende – enten den sidste lørdag i januar eller den første lørdag i februar. 

Tre af de 16 besætninger er beliggende på Sjælland, hvor der alle tre steder inviteres til åbent hus lørdag den 26. januar fra klokken 10 til 16.
I dette tidspunkt byder følgende tre limousinebesætninger således indenfor: Åhøjgård Limousine, Flaskevejen 2 ved Høng i Vestsjælland, Bjørn og Lise Rasmussen på Vådagervej ved Fuglebjerg mellem Næstved og Slagelse samt Rigkær Limousine, Højbjergvej ved Rettestrup syd for Næstved.

Fransk kødkvægrace

Alle interesserede er meget velkomne til at besøge besætningerne, hvor værterne med stolthed vil vise rundt og fortælle om deres dagligdag med kødkvæg, og om hvorfor de hver især valgte netop limousineracen, der stammer fra Frankrig og er den mest udbredte kødkvægrace i Danmark. 

Der er noget at komme efter for både dem, som søger inspiration til arbejdet med dyrene i dagligdagen, for dem som ønsker inspiration til avlsarbejde eller byggeri, og for dem som overvejer at starte op med limousiner helt fra bunden af.
 

Uden EU havde vi færre bønder og højere forbrugerpriser

Den fælles landbrugspolitik har understøttet landmændenes indkomst og er også med til at holde forbrugerpriserne nede.

Mangel på bestøvere kan true specialafgrøderne

Dyrkere af blandt andet hybridraps, hvidkløver og andre specialafgrøder får et problem, hvis danske erhvervsbiavlere ikke kan afsætte deres honning. Bi-avlerne lever udover honningsalget nemlig også af at leje bier ud til bestøvning af specialafgrøder.

Weidemanns læssere hædret

To læssere fra Weidemann er blevet hædret med fornemme designpriser.

Ny flishugger har bælter - og fjernbetjening

Med fokus på sikkerhed, miljø og brugervenlighed har Linddana skabt den ultimative flishugger, som for at øge sikkerheden og brugervenligheden styres med fjernbetjening.

EDC Poul Erik Bech etablerer forretningsområde indenfor landbrug

Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed indenfor EDC-gruppen, EDC Poul Erik Bech, udvider forretningspaletten med opstart af EDC Landbrug Poul Erik Bech. Manden, der skal sidde i spidsen, er en tung profil der tidligere kommer fra en stilling som chef for Nykredits landsbrugsafdeling på Sjælland.

Få tiltag kan gøre en stor forskel

Klubber for de Stående Jagthunde i Danmark arbejder for at forbedre forholdene for faunaen i agerlandet i almindelighed og for agerhønsene i særdeleshed.

Gør kulturerne klar til salg

Langesømessen er lig med startskuddet for fremvisning af kulturer.

Et skilt som det bedste forsvar

Vejskiltene og gode øjne kan gøre forskellen på liv og død for dyrene i den danske natur.

Fremmer madforståelse og sociale færdigheder

1.900 børn har i år deltaget på en af de over 100 madskoler, som 4H arrangerer i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og Rema 1000.
Side 1 af 35 (695 artikler)Prev1234567333435Next