bannerPos

Arla: Uændret mælkepris for april

Mælkeprisen er uændret i april til trods for usikkerhederne på markedet. Foto: Niels Aage Skovbo.
24-03-2020 14:06

Arlas acontopris for konventionel mælk vil forblive uændret fra 1. april 2020 meddeler Arla.

Derfor vil Arlas acontopris for førsteklasses konventionel mælk være 256,3 DK øre/kg og 316,9 DK øre/kg for førsteklasses økologisk mælk. 

Hele den globale økonomi overskygges af virkningerne af coronavirus-pandemien og de initiativer, som regeringer i hele verden tager for at begrænse dens spredning.

- Mejerimarkedet er ingen undtagelse. Vi ser volatilitet i både efterspørgsel og priser i alle produktkategorier og på alle markeder. Det er dog for tidligt at vurdere, hvilken effekt det generelt vil få på mejerimarkedet. Arla følger markedsudviklingen nøje og handler for at begrænse de negative konsekvenser for forretningen. Al fokus er på nuværende tidspunkt rettet mod at sikre flow'et af varer fra gårdene til kunderne, og at organisationen fungerer. Indtil effekten af den nuværende situation er klarlagt, er udsigterne usikre, lyder det i meddelelsen fra Arla.

0

Begrænset forskel på klimaets bundlinje

Aarhus Universitet finder ingen særlige forskelle på miljø- og klimapåvirkningen mellem økologisk og konventionel planteproduktion.

Aktiv ungdomsorganisation i fremgang på flere fronter

LandboUngdom er en aktiv organisation med fremgang, der senest er gået med i et nyt nordisk netværk for unge på landet.

40.000 arter på plads i Naturbasen

På Danmarks største vidensbank med national flora og fauna sætter amatører og eksperter hinanden stævne og indsamler unik viden.

Læssemaskiner til ethvert formål

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

Rust virksomheden til den næste krise

Søren Pilegaard, virksomhedsrådgiver i VKST, kommer med råd til at ruste sin virksomhed i en usikker fremtid.

Husk forsikringen – inden skaden sker

Udføres landbrugsarbejde for andre, bør det overvejes at udvide ansvarsforsikringen.

Väderstad med nyt stophjul til såmaskine

For at øge såpræcisionen yderligere lancerer Väderstad et nyt stophjul til deres rækkesåmaskiner.

Koldsøs innovative miniplov er optimeret og klar

Fredag den 31. juli viser Koldsø Smede og Maskinservice den 100 procent klargjorte miniplov med to såaggregater frem ved en sådemonstration i Vestsjælland.

To måneder mere til vandrådsarbejdet

Miljø- og Fødevareministeriet har lyttet til ønsket om at flytte fristen for vandrådsarbejdet, som med udsættelsen er den 22. november.

Danish Crown leverer sit bedste halvårsregnskab

Halvårs-omsætningen i Danish Crown er med 32 milliarder kroner 18 procent større end sidste år, og nettoresultatet er øget med 46 procent til 1,4 milliarder kroner.
Side 1 af 60 (1186 artikler)Prev1234567585960Next