bannerPos

Produktionsdirektør i Beef: - Vi kører fortsat med fuld produktion

Der er stadig fuld produktion på kreaturslagterierne. Foto: Danish Crown Beef.
24-03-2020 13:56

Produktionen på kreaturslagterierne kører på fuldt tryk på trods af, at store dele af det danske samfund og Europa er lukket ned for at forhindre smittespredning af corona-virussen.

De europæiske lande har nærmest stået i kø for at lukke deres samfund mere eller mindre ned de sidste par uger, alt sammen i et forsøg på at forhindre spredningen af corona-virussen.

Det danske samfund er også blevet hårdt ramt, men på Danish Crowns kreaturslagterier kører produktionen mere eller mindre normalt i en ellers ekstraordinær situation.

- Siden mandag i sidste uge har vi kørt fuld produktion og til tider også haft rigtig travlt, fordi der tikkede nogle unormalt store ordrer ind. Men vi har fået leveret alle de varer, vi skulle, og det har kun været muligt, fordi vores medarbejdere har leveret en kæmpe indsats, siger Ivan Schmidt, produktionsdirektør i Danish Crown Beef.

Han fortæller videre, at han generelt er meget fortrøstningsfuld, og at man i denne uge også forventer at køre en fuld og problemfri produktion på kreaturslagterierne, og at tempoet nok bliver mere normalt, end det man så i sidste uge.

Business as usual

Generelt er det meget »business as usual« ude på kreaturslagterierne, hvis man fjerner de utallige initiativer, der er blevet sat i værk for at forhindre smittespredning.

- Hele leverings- og produktionsprocessen fungerer mere eller mindre som normalt. Det eneste, der har ændret sig, er alle de forbehold og initiativer, vi har sat i værk for at forhindre smittespredning. Og vi gør alt, hvad vi kan, for at det ikke sker.

Han understreger, at nøgleordet for ham er dialog, og at det er vigtigt, at der hele tiden er dialog med land- og vognmænd, så man sikrer sig, at alle er bedst muligt opdateret på situationen.

Det altafgørende for Ivan Schmidt i denne tid er dog at sikre, at han har trygge medarbejdere. Det vil han gøre med konstant dialog, så medarbejderne både har alle de nødvendige informationer, men også for at høre deres side af situationen.

Tryghed

- Hvis vores medarbejdere føler sig utrygge eller ikke har lyst til at tage på arbejde, så har vi ingen produktion. Så er der ingen varer til kunderne, og det betyder tomme hylder ude ved forbrugerne. Derfor er det alfa omega for mig at sikre, at mine medarbejdere føle sig trygge i at udføre deres arbejde.

Ivan Schmidt understreger, at der indtil videre ikke har været en finger at sætte på medarbejdernes engagement, omstillingsparathed og indsats. Han er stolt af alle medarbejderne på fabrikkerne.

- Jeg synes, det er beundringsværdigt, at samtlige medarbejdere, inklusive vores eksterne veterinærpersonale, hver dag yder en kæmpe indsats. Vi står sammen om at løfte vores samfundsansvar i denne ekstraordinære situation. Det kan vi godt være stolte af, siger Ivan Schmidt.

0

Begrænset forskel på klimaets bundlinje

Aarhus Universitet finder ingen særlige forskelle på miljø- og klimapåvirkningen mellem økologisk og konventionel planteproduktion.

Aktiv ungdomsorganisation i fremgang på flere fronter

LandboUngdom er en aktiv organisation med fremgang, der senest er gået med i et nyt nordisk netværk for unge på landet.

40.000 arter på plads i Naturbasen

På Danmarks største vidensbank med national flora og fauna sætter amatører og eksperter hinanden stævne og indsamler unik viden.

Læssemaskiner til ethvert formål

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

Rust virksomheden til den næste krise

Søren Pilegaard, virksomhedsrådgiver i VKST, kommer med råd til at ruste sin virksomhed i en usikker fremtid.

Husk forsikringen – inden skaden sker

Udføres landbrugsarbejde for andre, bør det overvejes at udvide ansvarsforsikringen.

Väderstad med nyt stophjul til såmaskine

For at øge såpræcisionen yderligere lancerer Väderstad et nyt stophjul til deres rækkesåmaskiner.

Koldsøs innovative miniplov er optimeret og klar

Fredag den 31. juli viser Koldsø Smede og Maskinservice den 100 procent klargjorte miniplov med to såaggregater frem ved en sådemonstration i Vestsjælland.

To måneder mere til vandrådsarbejdet

Miljø- og Fødevareministeriet har lyttet til ønsket om at flytte fristen for vandrådsarbejdet, som med udsættelsen er den 22. november.

Danish Crown leverer sit bedste halvårsregnskab

Halvårs-omsætningen i Danish Crown er med 32 milliarder kroner 18 procent større end sidste år, og nettoresultatet er øget med 46 procent til 1,4 milliarder kroner.
Side 1 af 60 (1186 artikler)Prev1234567585960Next