bannerPos

Bedre kundeoplevelse:: - Kan nå hele Sjælland på én time

- Vi kan nå hele Sjælland på bare én time i dag, forklarer maskinhandler og indehaver af Maskincenter Ringsted og Roskilde, Torben Larsen. Foto: Per Jørgensen

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
18-06-2019 13:32
Ringsted Maskincenter og Maskincenter Roskilde er nu samlet under samme tag.

Siden 1989 har Torben Larsen drevet Maskincenter Roskilde, det tidligere Roskilde Traktorlager, og den 1. januar 2005 købte han Maskincenter Ringsted. Siden har han drevet begge forretninger fra to forskellige lokationer. 

Men nu er Maskincenter Ringsted flyttet til Maskincenter Roskilde. Begge forretninger fortsætter, men nu under samme tag:

- Med baggrund i landbrugets aktuelle situation og den hastigt stigende strukturtilpasning er det nødvendigt at tænke langsigtet. Samtidig synes jeg, i et stærkt konkurrencepræget og marginaliseret marked, at det ikke længere er forsvarligt med to næsten identiske forretninger med næsten samme produktsortiment med blot 25 kilometers mellemrum og at ejendommen i Ringsted var lejede, forklarer maskinhandler og indehaver Torben Larsen.

Claas flytter med
Claas-forhandlingen og de andre agenturer flytter med til Roskilde Maskincenter A/S.

- Vi kan nå hele Sjælland på bare én time i dag, og da vi fik mulighed for at centralisere vores kompetencer og knowhow et sted, valgte vi at flytte Maskincenter Ringsted til Maskincenter Roskilde på adressen Hovedvejen 3 i Roskilde, forklarer han videre.

- Og nu, når hvor vi har samlet alle aktiviteterne under samme tag, er vi også i stand til at give en langt bedre kundeoplevelse. Vi har haft Claas-forhandling i mange år, og vores kunder vil ikke mærke, at vi er flyttet, da de fleste serviceopgaver foregår ude hos kunderne i dag, slutter han.
 

Øko-træf havde fokus på klimaændringerne

Omkring 100 økologer var med til økologisk inspirationsdag i VKST med indlæg fra blandt andre Per Vesterbæk fra Landbrug & Fødevarer.

Sprøjtenyhed fra Falster

Tusindvis af danske landmænd har været i Tyskland for at hente inspiration på maskinfronten – blandt andet fremtidens sprøjte fra Hardi.

Økologisk Landbrug har udviklet sig både i kraft og på trods af EU

Økologisk landbrug i Danmark har nydt godt at direkte tilskud fra CAP’en (EU’s Fælles Landbrugspolitik)

Tilskudspuljer favoriserer de store på bekostning af de små

Det var meget bedre, hvis alle tilskudsmidler fra EU’s landbrugspolitik faldt som direkte udbetalinger ligesom i gamle dage, siger Christian Bejer Petersen.

EU-støtte sikrer luft i økonomien og overlevelsesevne

Debelgaard ved Brørup ville have gjort alle de samme investeringer, også uden støtte fra Landdistriktsprogrammets tilskudspuljer. Men tilskuddene har sikret bedre vilkår i banken.

Landmand taber spildevandssag i Landsretten

Østre Landsret har omstødt en to år gammel dom fra Byretten i Roskilde, hvor landmand Ole Christiansen ellers havde fået medhold i, at han ikke behøvede at følge påbud om forbedre rensningen af sit spildevand til et vandløb.

- Du skal bare sørge for, at de i Tønder aldrig løber tør for penge

Miljøminister Lea Wermelin (S) fik i går præsenteret et eksempel på jordfordeling i Vipperød på Sjælland. L&F-formand Martin Merrild var også med, og han opfordrer til, at der snart for alvor kommer skub i jordfordelingerne over hele landet.

Den nye indpakning bliver gentaget

Mælkeproducenter på østlige øer inviterer torsdag den 28. november til stormøde i Sorø.

Undgå brand i vintermånederne

Fyringssæsonen er gået i gang, hvilket betyder større risiko for gårdbrande, advarer Topdanmark. 
Side 1 af 41 (807 artikler)Prev1234567394041Next