bannerPos

- Kan nå hele Sjælland på én time

- Vi kan nå hele Sjælland på bare én time i dag, forklarer maskinhandler og indehaver af Maskincenter Ringsted og Roskilde, Torben Larsen. Foto: Per Jørgensen

Per Jørgensen

Journalist
18-06-2019 13:32
Ringsted Maskincenter og Maskincenter Roskilde er nu samlet under samme tag.

Siden 1989 har Torben Larsen drevet Maskincenter Roskilde, det tidligere Roskilde Traktorlager, og den 1. januar 2005 købte han Maskincenter Ringsted. Siden har han drevet begge forretninger fra to forskellige lokationer. 

Men nu er Maskincenter Ringsted flyttet til Maskincenter Roskilde. Begge forretninger fortsætter, men nu under samme tag:

- Med baggrund i landbrugets aktuelle situation og den hastigt stigende strukturtilpasning er det nødvendigt at tænke langsigtet. Samtidig synes jeg, i et stærkt konkurrencepræget og marginaliseret marked, at det ikke længere er forsvarligt med to næsten identiske forretninger med næsten samme produktsortiment med blot 25 kilometers mellemrum og at ejendommen i Ringsted var lejede, forklarer maskinhandler og indehaver Torben Larsen.

Claas flytter med
Claas-forhandlingen og de andre agenturer flytter med til Roskilde Maskincenter A/S.

- Vi kan nå hele Sjælland på bare én time i dag, og da vi fik mulighed for at centralisere vores kompetencer og knowhow et sted, valgte vi at flytte Maskincenter Ringsted til Maskincenter Roskilde på adressen Hovedvejen 3 i Roskilde, forklarer han videre.

- Og nu, når hvor vi har samlet alle aktiviteterne under samme tag, er vi også i stand til at give en langt bedre kundeoplevelse. Vi har haft Claas-forhandling i mange år, og vores kunder vil ikke mærke, at vi er flyttet, da de fleste serviceopgaver foregår ude hos kunderne i dag, slutter han.
 

Høsten kom godt i gang på Lolland

Overraskende højt udbytte, lød det fra Kim Monk Rasmussen, Hvidkilde og Bøllesminde, der var blandt de første til at høste vinterbyg.

Ny teknologi og hunde skal bekæmpe rotter

Med hundeførere og særligt udviklede digitale og giftfrie fælder melder HedeDanmark sig ind i kampen mod rotter og andre skadedyr.

Ny type afdækning til ensilagestakken

Silage Safe er navnet på et nyt system til afdækning af ensilagestakkene, der går udenom dæksider.

Daka Refood har sat biogasanlæg på standby

Daka Refood har indtil videre sat planerne om et biogasanlæg på Sjælland til madaffald på pause. Det skyldes ændringer i støtteordningerne til nye biogasanlæg.

Veganer modtager trusler efter ulovlig indtrængen

Veganerpartiets stifter, Henrik Vindfeldt, har modtaget trusler efter han ulovligt trængte ind i en svinestald på Falster.

Varm opstart på årets høst

Guldborgsund Agro I/S tog på en varm sommerdag tre nye Case IH Axial-Flow 9250 i brug ved høst af bakkesvingel.

Den grønne omstilling er på vej på græs

En mere intensiv produktion af kløvergræs kan hjælpe den grønne omstilling i landbruget på flere måder, viser resultater af ny forskning på Aarhus Universitet.

Søllested Maskinforretning kører videre uden John Deere

Torben Kepp Jensen, indehaver af Søllested Maskinforretning, oplyser, at virksomheden fortsætter uden John Deere-forhandlingen.

Høstmaskiner godkendt til kørsel

Myndighederne har netop givet dispensation til at køre med de landbrugsmaskiner på gummibælter, der står for høsten af ærter.

Bisonsti er åbnet på Bornholm

Søndag inviede den nye miljøminister Lea Wermelin (S) Bisonstien i Almindingen. Stien er en ud af fem nye vandreruter på Bornholm, der er blevet markeret, så det er nemt at finde rundt.
Side 1 af 33 (656 artikler)Prev1234567313233Next