bannerPos

Slank maskine med gode klatreevner

Komatsu 901 XC er fra Komatsu Forests nye XC-produktserie, der indeholder maskiner og værktøjer, som er specielt designet til meget udfordrende forhold.
09-05-2020 07:14

Komatsu Forests nye XC-produktserie er en maskin- og tilbehørsserie, der er specielt designet til ekstreme forhold.

MASKINER Komatsu 901 XC er en helt ny maskine fra den japanske producent, der importeres til Danmark af Helms TMT-Centret A/S.

Der er i den nye serie tale om otte-hjulede maskiner. Den nye Komatsu 901XC er imidlertid en mere smidig og slankere maskine end den større 931 XC’er.

Ifølge Komatsu sikrer maskinernes otte hjul – kombineret med det velafprøvede Komatsu-koncept – en maskine med en fantastisk stabilitet, fremragende manøvrerbarhed og lavt jordtryk. Noget som blandt andet betyder mindre jordskader i skovene, hvor maskinen arbejder.

Komatsu Forests hydrostatiske transmission giver mulighed for at udnytte motorkraften fra den 6-cylindrede 6,6 liters 231 hk dieselmotor fuldt ud, hvilket giver betydelige fordele i vanskeligt terræn og fremragende klatreevne – heraf navnet XC, der står for »Extreme Conditions«.

Også maskinføreren er naturligvis i centrum i den nye serie, der byder på et moderne operatørmiljø for maskinføreren. Blandt andet er maskinserien konstrueret med stor kabinevolumen, god synlighed, en smart skærmplacering og en nivelleringsfunktion der sikrer, at førerhuset altid holdes vandret.

l-l

0

Mange år kort afsluttet

Jørgen Petersen forlod posten som formand for Østdansk Landboformand med den korteste beretning i hans lange regeringstid.

SDK lancerer mobile høstlagre

S.D. Kjærsgaard A/S lancerer nyt tiltag, hvor containere med reservedele udstationeres på Sjælland og i Jylland med det formål at give landmænd hurtig adgang til reservedele og service i en travl høstperiode.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i det nye hovedsæde i Fredericia.

Forberedelse på ferien

Ledelsesrådgiver Jette Sandager påpeger, at en god ferie begynder med en god forberedelse af ferieperioden på bedriften.

Demokaravane havde sidste stop på Sjælland

Sjællænderne kunne på en mark ved Næstved for nylig opleve Kuhn-græsmaskiner i aktion.

Virusgulsot – en reel trussel i år?

I år er der brugt en del mere tid i nogle roemarker end de seneste år. Force-bejdsningen giver pludselig et behov for jævnligt at tjekke for skadedyr.

Godt helbred er vejen frem

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Kender du dine produktionsomkostninger pr. gris?

Ved faldende salgspriser er det vigtigt, man har lave produktionspriser, og det kan blandt andet ske gennem billigt foder.
Side 1 af 62 (1240 artikler)Prev1234567606162Next