bannerPos

Volvo har opdateret læssemaskiner

Volvo er specialist inden for de større læssemaskiner til blandt andet entreprenørarbejde. Foto: Volvo Construction Equipment
09-05-2020 07:32

Læssemaskinerne i Volvos H-serie er hele tiden blevet bedre i løbet af deres levetid, og nu får de yderligere forbedringer.

ENTREPRENØRMASKINER I 2014 introducerede Volvo Construction Equipment (Volvo CE) L60H-L220H læssemaskinerne og fulgte i 2017 efter med storesøstrene L260H og L350H.

-  Nu har vi her i 2020 introduceret nye funktioner, som bringer disse maskiner op på et nyt niveau af effektivitet, fortæller produktchef Lars Eriksson i en pressemeddelelse. 

Systemet med trækkraft ved drivhjulfælg er nu standard på alle modeller i H-serien. Denne funktion gør det muligt for operatøren at minimere hjulspin og optimere balancen mellem trækkraften ved drivhjulfælgen og hydraulikfunktionerne.

Det hjælper til gengæld med at reducere dækslid og brændstofforbrug, så man får mere effektiv skovlpåfyldning. En ny låsefunktion, der fås som ekstraudstyr og er specifikt designet til anvendelse i landbruget, muliggør hurtigere cyklustid ved ensilagearbejde på modellerne L60H-L120H. 

Nem betjening

Volvo CE's unikke Volvo Co-Pilot-skærm kan nu fås på et bredere udvalg af maskiner – fra L60H op til L350H. Den 10-tommers berøringsskærm i førerhuset giver adgang til flere Load Assist-applikationer (afhængigt af maskinmodellen), som sigter på at optimere operatørens ydelse og effektivitet på arbejdsstedet.

For det første er der dæktrykovervågningssystemet, som giver operatøren realtidsinformation om tilstanden af maskinens dæk. Ved at overvåge de individuelle dæks tryk og temperatur hjælper appen med at spare brændstof, forlænge dækkenes levetid samt undgå bekostelige skader, reparationer eller nedetid.

Appen On Board-vejning er beregnet til at hjælpe med at læsse den maksimale mængde materiale, og den er blevet opgraderet til at omfatte to nye opgavefunktioner, og for øget bekvemmelighed og sikkerhed vises både bakkameraet og radardetektorsystemet nu på Volvo Co-pilot-displayet.

Unikt værktøj

Volvo CE har også introduceret en operatørtræningsapplikation for at understøtte operatøren yderligere. Et unikt værktøj der er beregnet til at øge operatørens ydeevne ved at vejlede ham, så han får mest muligt ud af Volvos læssemaskiner, og det bidrager dermed til at reducere driftsomkostningerne.

Volvo CE ved, hvor vigtige hurtigt udførte vedligeholdelsesrutiner er, når det drejer sig om at minimere nedetid og serviceomkostninger. Med dette for øje er der blevet tilføjet flere nye opdateringer til læssemaskinerne i H-serien.

For det første er der det forlængede olieskiftinterval, som vil være 1.000 timer som standard for modeller i H-serien udstyret med Stage V-motorer fra april 2020. Der er også monteret nye håndtag på hver side af kontravægtanordningen, som hjælper med at lette adgangen til servicepunkter.

jba 

0

SDK lancerer mobile høstlagre

S.D. Kjærsgaard A/S lancerer nyt tiltag, hvor containere med reservedele udstationeres på Sjælland og i Jylland med det formål at give landmænd hurtig adgang til reservedele og service i en travl høstperiode.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i det nye hovedsæde i Fredericia.

Forberedelse på ferien

Ledelsesrådgiver Jette Sandager påpeger, at en god ferie begynder med en god forberedelse af ferieperioden på bedriften.

Demokaravane havde sidste stop på Sjælland

Sjællænderne kunne på en mark ved Næstved for nylig opleve Kuhn-græsmaskiner i aktion.

Virusgulsot – en reel trussel i år?

I år er der brugt en del mere tid i nogle roemarker end de seneste år. Force-bejdsningen giver pludselig et behov for jævnligt at tjekke for skadedyr.

Godt helbred er vejen frem

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Kender du dine produktionsomkostninger pr. gris?

Ved faldende salgspriser er det vigtigt, man har lave produktionspriser, og det kan blandt andet ske gennem billigt foder.

Jagten på Årets Ø fortsætter

Der er nu sat dato for besøgene på de tre nominerede øer.
Side 1 af 62 (1239 artikler)Prev1234567606162Next