bannerPos

Demo-center i Ringsted fik en lovende start

Masser af aktivitet og heftig trafik ud og ind af de intelligente maskiner på Danmarks første demo-center for intelligente maskiner hos Scantruck i Ringsted. Foto: Scantruck.dk

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
17-11-2019 08:36
Scantrucks demo-og træningsområde for intelligent maskinstyring levede fra start op til intentionerne.

Demonstration af den mest moderne teknologi foregår bedst, når forberedelserne er i orden, og de avancerede maskiner er gearet til at spille optimalt sammen med forholdene på arbejdsstedet.

Derfor er forventningerne store til Scantrucks nye demo-område dedikeret til intelligent maskinstyring. Ikke mindst har maskinfolket store forventninger, viste indvielsen af demo-centret i Scantrucks sjællandske afdeling i Ringsted.

- Vi havde besøg af et rigtig flot antal entreprenører og maskinførere, som kom med både professionel og dedikeret interesse for at høre en masse om intelligent maskinstyring og Smart Construction, fortæller Jan Larsen, som leder Scantrucks ekspertgruppe i intelligent maskinstyring.

Han oplyser videre, at demo-centret er indrettet til både at give mulighed for at prøve de avancerede systemer under optimale forhold, og til at give svar på alle de spørgsmål, som maskinførerne og entreprenørerne har om IMC og Smart Construction.

0

Mange år kort afsluttet

Jørgen Petersen forlod posten som formand for Østdansk Landboformand med den korteste beretning i hans lange regeringstid.

SDK lancerer mobile høstlagre

S.D. Kjærsgaard A/S lancerer nyt tiltag, hvor containere med reservedele udstationeres på Sjælland og i Jylland med det formål at give landmænd hurtig adgang til reservedele og service i en travl høstperiode.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i det nye hovedsæde i Fredericia.

Forberedelse på ferien

Ledelsesrådgiver Jette Sandager påpeger, at en god ferie begynder med en god forberedelse af ferieperioden på bedriften.

Demokaravane havde sidste stop på Sjælland

Sjællænderne kunne på en mark ved Næstved for nylig opleve Kuhn-græsmaskiner i aktion.

Virusgulsot – en reel trussel i år?

I år er der brugt en del mere tid i nogle roemarker end de seneste år. Force-bejdsningen giver pludselig et behov for jævnligt at tjekke for skadedyr.

Godt helbred er vejen frem

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Kender du dine produktionsomkostninger pr. gris?

Ved faldende salgspriser er det vigtigt, man har lave produktionspriser, og det kan blandt andet ske gennem billigt foder.
Side 1 af 62 (1240 artikler)Prev1234567606162Next