bannerPos

FMR Maskiner skal sælge franske markredskaber

Agrisem har blandt andet denne skes-tands grubber med tre-punk lift og tallerkenharve.
28-03-2020 07:43

MASKINER Der er sikkert en del danske landmænd, der er stødt på de gule markredskaber fra franske Agrisem rundt om på de store europæiske maskinudstillinger. Enkelte har måske også set redskaberne i danske marker – men det er ikke mange.

Det skal der nu laves om på, og fremover skal FMR Maskiner i Nykøbing Falster arbejde med at udbrede kendskabet til Agrisems produktprogram og både sælge og servicere maskinerne i hele landet.

Agrisem producerer en række redskaber til jordbearbejdning og såning, og ifølge Anders Højte fra FMR Maskiner er det meget robuste maskiner.

- De er udviklet til Frankrigs ofte vanskelige og særdeles hårde forhold, så hvis de kan holde til at køre i Sydfrankrig, holder de helt sikkert også til danske forhold, lyder der fra Anders Højte.

- Vi har i sagens natur ikke mange praktiske erfaringer med Agrisem-produkterne endnu, men flere kartoffeldyrkere har fortalt os, at Agrisems undergrundsløsnere er en uundværlig del af deres maskinpark. De mener, at der er et mærkbart merudbytte forbundet med anvendelsen af dem, så det lyder lovende.

jhal

0

Spændende tur til Japan

Mød dygtige japanske landmandskolleger på deres landbrug og oplev ved selvsyn det japanske højværdimarked for danske landbrugsprodukter.

Begrænset forskel på klimaets bundlinje

Aarhus Universitet finder ingen særlige forskelle på miljø- og klimapåvirkningen mellem økologisk og konventionel planteproduktion.

Aktiv ungdomsorganisation i fremgang på flere fronter

LandboUngdom er en aktiv organisation med fremgang, der senest er gået med i et nyt nordisk netværk for unge på landet.

40.000 arter på plads i Naturbasen

På Danmarks største vidensbank med national flora og fauna sætter amatører og eksperter hinanden stævne og indsamler unik viden.

Læssemaskiner til ethvert formål

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

Rust virksomheden til den næste krise

Søren Pilegaard, virksomhedsrådgiver i VKST, kommer med råd til at ruste sin virksomhed i en usikker fremtid.

Husk forsikringen – inden skaden sker

Udføres landbrugsarbejde for andre, bør det overvejes at udvide ansvarsforsikringen.

Väderstad med nyt stophjul til såmaskine

For at øge såpræcisionen yderligere lancerer Väderstad et nyt stophjul til deres rækkesåmaskiner.

Koldsøs innovative miniplov er optimeret og klar

Fredag den 31. juli viser Koldsø Smede og Maskinservice den 100 procent klargjorte miniplov med to såaggregater frem ved en sådemonstration i Vestsjælland.

To måneder mere til vandrådsarbejdet

Miljø- og Fødevareministeriet har lyttet til ønsket om at flytte fristen for vandrådsarbejdet, som med udsættelsen er den 22. november.
Side 1 af 60 (1187 artikler)Prev1234567585960Next