bannerPos

Første maskine solgt inden forhandleraftalen var lavet

Sune og Rune Jensen, SR Agro & Last ApS i Sindal, er blevet Mustang-forhandler. Her ses de sammen med distriktschef Carsten Frederiksen fra Scantruck.

Redaktionen

13-07-2019 08:43
Papirarbejdet måtte vente da SR Agro & Last i Sindal blev ny Mustang-forhandler. For inden den sidste underskrift var sat på forhandleraftalen, havde den første kunde købt en maskine.

Når en kunde står og mangler en minilæsser, så skal der leveres. At forhandleraftalen ikke er faldet på plads og underskrevet, er en praktisk detalje, der kan løses efterfølgende og det blev den hos firmaet SR Agro & Last ApS i Sindal ved Hjørring, da medindehaver Sune Jensen havde en forespørgsel på en minilæsser.

- Jeg havde ikke en læsser af den rigtige kvalitet. Men jeg vidste, at en Mustang AL406 opfyldte kundens ønsker og krav, og så tog jeg fat i distriktschef Carsten Frederiksen hos Scantruck, som importerer Mustang. Vi blev enige om, at SR Agro & Last skulle være Mustang-forhandler her i området, men også om at få kunden forsynet med en maskine som det første. Så vi solgte faktisk den første Mustang, inden vi havde en aftale med Scantruck på papir, fortæller Sune Jensen.

 

En aftale med den ene er en aftale med begge

Hans bror og medindehaver af virksomheden nikker bekræftende. Han kunne i virkeligheden have fortalt nøjagtig den samme historie med tæt på de samme ord. Sunes bror hedder Rune, og brødrene er tvillinger. Tilmed enæggede. Og der er altså kun lige forbogstavet til forskel på de to. Forbogstaverne S og R har de så brugt til firmanavnet.

- I det daglige er der mange, der ikke aner, om de har talt med Sune eller Rune. Det er også lige meget. Vi tænker som regel ens, og en aftale med den ene af os er også en aftale med den anden, siger Rune Jensen.

Tvillingerne har dog specialiseret sig lidt forskelligt, og det giver den fælles virksomhed mere bredde. Sune er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, mens Rune er lastbilmekaniker og lastbilopbygger.

 

To firmaer blev til ét

- Vi startede SR Agro & Last i august 2016 ved at lægge hver vores firmaer sammen og samtidig købe det tidligere Sindal Traktor. Tidligere kørte jeg som selvstændig montør og servicerede landbrug, mens Rune kørte som selvstændig montør og lavede lastbiler. Vi gjorde det fra samme adresse, og derfor var det logisk at lægge firmaerne sammen og favne bredere, forklarer Sune Jensen.

Foruden aktivitet på værkstedet, har SR Agro & Last ApS også forhandling af flere maskinmærker til især landbruget og den grønne sektor.

Tvillingerne manglede imidlertid det rigtige mærke i minilæssere. Meldingen fra Sindal var: Vi mangler et kvalitetsmærke i minilæssere. Svaret fra Scantruck var: Vi leder efter en forhandler i jeres område.

Uden EU havde vi færre bønder og højere forbrugerpriser

Den fælles landbrugspolitik har understøttet landmændenes indkomst og er også med til at holde forbrugerpriserne nede.

Mangel på bestøvere kan true specialafgrøderne

Dyrkere af blandt andet hybridraps, hvidkløver og andre specialafgrøder får et problem, hvis danske erhvervsbiavlere ikke kan afsætte deres honning. Bi-avlerne lever udover honningsalget nemlig også af at leje bier ud til bestøvning af specialafgrøder.

Weidemanns læssere hædret

To læssere fra Weidemann er blevet hædret med fornemme designpriser.

Ny flishugger har bælter - og fjernbetjening

Med fokus på sikkerhed, miljø og brugervenlighed har Linddana skabt den ultimative flishugger, som for at øge sikkerheden og brugervenligheden styres med fjernbetjening.

EDC Poul Erik Bech etablerer forretningsområde indenfor landbrug

Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed indenfor EDC-gruppen, EDC Poul Erik Bech, udvider forretningspaletten med opstart af EDC Landbrug Poul Erik Bech. Manden, der skal sidde i spidsen, er en tung profil der tidligere kommer fra en stilling som chef for Nykredits landsbrugsafdeling på Sjælland.

Få tiltag kan gøre en stor forskel

Klubber for de Stående Jagthunde i Danmark arbejder for at forbedre forholdene for faunaen i agerlandet i almindelighed og for agerhønsene i særdeleshed.

Gør kulturerne klar til salg

Langesømessen er lig med startskuddet for fremvisning af kulturer.

Et skilt som det bedste forsvar

Vejskiltene og gode øjne kan gøre forskellen på liv og død for dyrene i den danske natur.

Fremmer madforståelse og sociale færdigheder

1.900 børn har i år deltaget på en af de over 100 madskoler, som 4H arrangerer i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og Rema 1000.
Side 1 af 35 (695 artikler)Prev1234567333435Next