bannerPos

Første maskine solgt inden forhandleraftalen var lavet

Sune og Rune Jensen, SR Agro & Last ApS i Sindal, er blevet Mustang-forhandler. Her ses de sammen med distriktschef Carsten Frederiksen fra Scantruck.
13-07-2019 08:43
Papirarbejdet måtte vente da SR Agro & Last i Sindal blev ny Mustang-forhandler. For inden den sidste underskrift var sat på forhandleraftalen, havde den første kunde købt en maskine.

Når en kunde står og mangler en minilæsser, så skal der leveres. At forhandleraftalen ikke er faldet på plads og underskrevet, er en praktisk detalje, der kan løses efterfølgende og det blev den hos firmaet SR Agro & Last ApS i Sindal ved Hjørring, da medindehaver Sune Jensen havde en forespørgsel på en minilæsser.

- Jeg havde ikke en læsser af den rigtige kvalitet. Men jeg vidste, at en Mustang AL406 opfyldte kundens ønsker og krav, og så tog jeg fat i distriktschef Carsten Frederiksen hos Scantruck, som importerer Mustang. Vi blev enige om, at SR Agro & Last skulle være Mustang-forhandler her i området, men også om at få kunden forsynet med en maskine som det første. Så vi solgte faktisk den første Mustang, inden vi havde en aftale med Scantruck på papir, fortæller Sune Jensen.

 

En aftale med den ene er en aftale med begge

Hans bror og medindehaver af virksomheden nikker bekræftende. Han kunne i virkeligheden have fortalt nøjagtig den samme historie med tæt på de samme ord. Sunes bror hedder Rune, og brødrene er tvillinger. Tilmed enæggede. Og der er altså kun lige forbogstavet til forskel på de to. Forbogstaverne S og R har de så brugt til firmanavnet.

- I det daglige er der mange, der ikke aner, om de har talt med Sune eller Rune. Det er også lige meget. Vi tænker som regel ens, og en aftale med den ene af os er også en aftale med den anden, siger Rune Jensen.

Tvillingerne har dog specialiseret sig lidt forskelligt, og det giver den fælles virksomhed mere bredde. Sune er uddannet landbrugsmaskinmekaniker, mens Rune er lastbilmekaniker og lastbilopbygger.

 

To firmaer blev til ét

- Vi startede SR Agro & Last i august 2016 ved at lægge hver vores firmaer sammen og samtidig købe det tidligere Sindal Traktor. Tidligere kørte jeg som selvstændig montør og servicerede landbrug, mens Rune kørte som selvstændig montør og lavede lastbiler. Vi gjorde det fra samme adresse, og derfor var det logisk at lægge firmaerne sammen og favne bredere, forklarer Sune Jensen.

Foruden aktivitet på værkstedet, har SR Agro & Last ApS også forhandling af flere maskinmærker til især landbruget og den grønne sektor.

Tvillingerne manglede imidlertid det rigtige mærke i minilæssere. Meldingen fra Sindal var: Vi mangler et kvalitetsmærke i minilæssere. Svaret fra Scantruck var: Vi leder efter en forhandler i jeres område.

Økologisk omlægning var det bedste valg for bundlinjen

En driftsleders jobskifte gav anstødet til, at Agrovest droppede konventionelt landbrug. Omlægningen er gået godt, fortæller medejer af det økologiske planteavlsselskab, Ulrik Olsen.

KU-professor gav roedyrkere en status i klimadebatten

Hvis landbruget skal sænke klimaaftrykket, er det en god idé at tage økonomiske hensyn, påpegede KU-professor Jette Jacobsen på Strubes klimamøde i Nykøbing Falster.

ATV’ere vinder frem som landbrugsredskaber

De små køretøjer kan ofte med fordel bruges i driften i stedet for traktoren.

16 avlermøder på to uger

I løbet af et par uger i december holder DLF 16 avlermøder over hele landet.

Erstatning for sprøjteforbud skaber stor utilfredshed

Første afgørelse om erstatningens størrelse til en lodsejer ramt af sprøjteforbud i et BNBO i Egedal Kommune medfører stor utilfredshed.

Mange tilbud kan skabe forvirring

- Det bedste råd er at have is i maven, lyder det fra Kristian Nørby Nielsen, product manager i Strube Scandinavia.

- Vi skal konstant tænke nyt

På Stenalt Gods drives man af at forbedre sig hele tiden. Derfor undrer det godset, når EU-ordninger som har innovation til formål, udelukker nye driftsmuligheder.

Teknologi har løftet planteavlen på Stenalt Gods

På Stenalt Gods har EU-tilskud været med til at fremme den økologiske planteavl med nye teknologier og opbevaringsmuligheder til tørring.

El-drevne minilæssere bliver aktuelle for landbrug

Stigende krav til arbejdsmiljø og klimavenlighed vil efterhånden give indpas i landbrugsbedrifter for støjsvage og udstødningsfri maskiner, forudser forhandler.
Side 1 af 42 (839 artikler)Prev1234567404142Next